torsdag 3 september 2015

Smitten Polish - Kenyan Sunset

Ok, jag känner mig nästan elak för att jag tänker visa er det här helt sjukt vackra lacket från Smitten Polish. Och varför skulle det vara elakt att visa Kenyan Sunset då? Jo, för det här går nämligen inte att få tag på. Det var specialgjort för en grupp på Facebook och såldes bara mellan den 15-31 augusti.

Men jag är så himla nöjd med att jag köpte det här för Kenyan Sunset är ett underbart mörkt magenta lack som ser rött ut i vissa vinklar. Det har dessutom fantastiska regnbågar i sig. Täcker på två lager och torkar fort.

Det är faktiskt länge sedan jag blev så kär i ett lack som jag blev i det här. Så kär att jag faktiskt istället för att byta lack när det chippat lite tog bort det på dom två fingrarna och målade om med det här istället för att byta till något annat på alla. Och det kan jag garantera inte händer ofta. Faktum är att jag inte ens är säker på att det har hänt innan.

Ljuvligt, det är väl sammanfattningen det!

 


Ok, I feel almost cruel that I'm about to show you this insane beautiful polish from Smitten Polish. And why would it be cruel to show Kenyan Sunset then? Well, because you can't buy this anymore. It was custom made for a group on Facebook, and sold only between 15th to 31st of August.

But I'm so happy that I bought this for Kenyan Sunset is a wonderful dark magenta polish that looks red in certain angles. It also has great rainbows in it. It covers in two coats and dries quickly.

It's actually a long time since I was so in love with a polish that I am with this. So in love that I actually instead of taking of the whole manicure when I had a chip on one nail just redid that one. And that doesn't happen often or I'm not even sure it has happened before. 

To summon this all I can say is: Amazing!

17 kommentarer :

 1. Vet du, vet du? Jag beställde detta och de övriga två. Kunde inte motstå. Dina bilder gör mig extra glad för de var de bästa bilderna jag sett hittills. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Lovar att du inte kommer ångra dig det minsta.

   Radera
 2. Så löjligt fint! :D Förstår att du gillar detta!

  SvaraRadera
 3. Är lite nyfiken på hur det ser ut jämfört med Crowstoes Edgy Red. Otroligt vackert är det ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att jag inte har det för jag blev också lite nyfiken faktiskt.

   Radera
 4. Ja det var ju nästan lite elakt...haha...nejdå...men habegäret tittar ju fram ska jag säga. Sjuuuuuukt snyggt verkligen. :-)

  SvaraRadera
 5. Nossa que lindas!!!
  Amei, linda essa cor.

  Bjim ...
  blog Usei Hoje

  SvaraRadera
 6. I'm still waiting for mine! Wow it's beautiful! :)

  SvaraRadera
 7. Det är helt sjukt vackert och du är ganska elak som visar det faktiskt;)

  SvaraRadera
 8. Det här är verkligen ögongodis, så sjukt snyggt

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!