måndag 22 juni 2015

Green Gradient with stamping!

Kommer ni ihåg att jag visade Loki's Nail Aprons för ett tag sedan På dom bilderna syns början till en manikyr som jag tänker visa er idag. Och faktum är att det är nog den manikyren som jag blivit mest nöjd med på väldigt länge.

Jag är inge vidare på gradients och om sanningen ska fram så tycker jag det är lite jobbigt att kladda så mycket för något som jag sällan blir nöjd med. Men den här gången så blev det ju dels inte så mycket kladd och faktiskt en gradient som jag gillar.

Jag har en vit bas bestående av Zoya Purity. Jag har sen svampat dig gradienten som är bestående av Isadora Paradise Green, Isadora Atlantis och China Glaze Re-Fresh Mint. Gradienten i sig var väldigt fin, men jag hade ju en speciell tröja som skulle användas med bladmönster på så alltså letade jag fram en av mina favorit stämpelplattor Born Pretty Store19 och la på bladmönster med hjälp av Mentality Green Opaque.

Jag hoppas att ni kommer tycka lika mycket om den här manikyren som jag gjorde när jag bar den på en Studentuppvaktning för ett litet tag sedan.

Do you remember that I showed a review of Loki's Nail Aprons a while ago. In those pictures you could see a beginning of a manicure that I intend to show you today. And the fact is that it is probably the manicure I have been most pleased with in a long time.

I'm not that good on doing gradients and if truth be told, I think it's a pain to mess so much for something that I rarely is satisfied with. But this time it didn't become such a mess and actually a gradient that I liked.

I have the  white Zoya Purity as the base. I then sponged on the gradient which is composed of Isadora Paradise Green, Isadora Atlantis and China Glaze Re-Fresh Mint. The gradient itself was very nice, but I had a special tunic that I would use with leaf pattern so I took one of my favorite stamping plates Born Pretty Store 19 and put on the blade designs using Mentality Green Opaque.

I hope you will enjoy this manicure as much as I did when I wore it a little while ago.

11 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!