tisdag 9 juni 2015

Cirque - Dark Horse

Jaha, då kör vi dag tre med lack som inte levde upp till mina förväntningar då.

Idag är det Cirque Dark Horse som är boven i dramat. Ett lack som på alla bilder ser fantastiskt svart, glittrande och fint ut. Och det skulle det nog också kunna vara, men inte på egen hand i min mening i alla fall.

För att det ska täcka någorlunda bra fick jag ta fyra lager plus två lager med topplack och ändå tyckte jag att det inte var särskilt slätt. Nä, jag tror att det här lacket skulle ha varit helt annorlunda om jag istället valt att lägga det över ett svart lack. Är rätt säker på att det skulle blivit riktigt fint då.

För i grund och botten är det ju snyggt. Det glittrar fantastiskt fint om det, så jag tror att det är just tjockleken som det blev på manikyren och att det var svårt att få det slätt som gjorde att det här föll lite platt för mig.

Det kan också blivit lite tjockare tiden det stått i min låda, men jag tror faktiskt inte det för det var absolut inte svårt att applicera det på något sätt.

Well, here we go day three with a polish that didn't live up to my expectations.

Today it's Cirque Dark Horse that I show you. A polish that on all images look fantastic black, sparkling and beautiful. And it would probably also be that, but not on it'sr own in my opinion anyway.

To make it cover reasonably good I had to take four layers plus two layers of topcoat and yet I felt that it was not particularly smooth surface. Nah, I think this polish would have been completely different if I instead opted to put it over a black creme polish. Is pretty sure that it would have been really nice then.

Because it is a pretty polish. It sparkles soo nice, so I think that it's the thickness and not so smooth surface that made me feel that it fell a bit flat.

It might also be that the formula have become a bit thicker during the time this have been standing in my drawer, but I don't really think so because it was certainly not difficult to apply it.

8 kommentarer :

 1. WOW four coats...
  I wonder if you ever tried it layered over black..?

  SvaraRadera
 2. Åker inte upp på önskelistan i det skicket i varje fall...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, men som layering är det förmodligen riktigt snyggt.

   Radera
 3. It is very sparkly, for sure. Four coats is a bit too much work for me, even for sparklies.

  SvaraRadera
 4. Snyggt men låter ju inte jätte kul att lacka med

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!