torsdag 31 juli 2014

Pretty & Polished - Lady Lavender

Utskickat för recension.

Igår fick vi en liten vilodag utan solsken, men nu är solen tillbaka och jag ska strax ge mig av mot grannens trädgård och en fika.

Men först ska jag visa er ett fint lila glitterlack från Pretty & Polished. Lady Lavender heter det och det är absolut ett lavenderlila lack som också innehåller microglitter i silver och större glitter i mörkare lila.

Det här var lätt att måla med även om det som vanligt var lite tjurigt att få upp de större glittren ur flaskan, men jag tyckte inte det gjorde så mycket för egentligen tycker jag att jag kunde nöjt mig med de små glittren i lila. Nu är det ju inte så att jag tycker att lacket blev fult med dom stora eller så, men jag gillar det minst lika bra utan.

För själva färgen på det här tycker jag mycket om. En del färger är roliga på det viset att dom är inte ett dugg diskreta och ändå känner man att det är en så mjuk färg att den inte sticker ut och det här är en sådan.

Jag har tre lager på. Det torkar snabbt och över det hela har jag Insta-Dri.

Det här och andra lack från Pretty & Polished hittar man hos Edgy Polish.


Sent out for review.

Yesterday we got a little from the sunshine, but now the sun is back and I'll go to my neighbor's garden for a nice chat and some snacks.

But first I'll show you a fine purple glitter polish from Pretty & Polished. It's called Lady Lavender and it is absolutely a lavender purple polish which also contains micro glitter in silver and larger in darker purple.

This was easy to apply, even if it was as usual a little sulkily to bring up the larger glitter from the bottle, but I didn't think it did so much really, I think I could have done without the bigger once. Now it is not that I think that the polish was ugly with the big or so, but I like it just as well without.

Because I really like the color of this polish. Some colors are fun in the sense that they are not the least bit subtle and yet you feel that it's such a soft color that it does not stand out and this is one such.

I have three coats on. It dries quickly and over it all I have Insta-Dri.

You can find Pretty & Polished at Edgy Polish.

8 kommentarer :

 1. påminner om mjölk som färgats av blåbär :)

  SvaraRadera
 2. Jag är ju kinkig med lila, men det här var fint faktiskt.

  SvaraRadera
 3. Det var en väldigt mysig färg. Jag är vanligtvis inte jätteförtjust i pastelliga lila, men den här var fin ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysig är faktiskt en bra beskrivning på denna.

   Radera
 4. Helt underbar mysig lila färg

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!