söndag 20 oktober 2013

United In Pink - Auktioner till förmån för Rosa Bandet insamlingen!

Sorry International readers, but this post will be only in Swedish!
Jag har tidigare i veckan nämnt att jag har fått lack skickade till för recension ifrån Katarina på Edgy Polish. I samråd med henne har jag också bestämt att dom två lacken ska auktioneras ut och summan av auktionerna ska oavkortat gå till Rosa Bandet insamlingen.

Nu mina vänner har stunden kommit. Auktionerna kommer strax att läggas upp som sidor här på bloggen. Dom kommer alltså att synas som rubriker precis under Lacky Corner headern.

Det kommer att gå till som så att man helt enkelt skickar ett mail till lackycorner@gmail.com med sitt bud.  (Tänk nu på att det här kommer att gå till välgörenhet och inget som jag själv eller Katarina kommer att tjäna en krona på.) Utgångsbuden på lacken är 50 SEK

Frakt kommer att tillkomma, men enbart med 12 kronor resten står jag för.

Lycka till nu allihopa!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!