tisdag 29 oktober 2013

Chirality - (S)cream Queen

Utskickat för recension

Hemma och försöker hålla tyst så att jag får full röststyrka tillbaka. Kan behövas när man har ett jobb som innebär telefonkontakt med kunder. I alla fall så förgylldes dagen en del när det låg ett paket från Edgy Polish i brevlådan.

Förutom dom lacken som jag beställt låg där även ett par stycken som Katarina skickat med för att jag ska få prova och bland annat det jag visar er idag.

Chirality (S)cream Queen från nya Nails From The Crypt kollektionen. Ett intressant lack må jag säga. I flaskan ser det mörkt ut. Jättemörkrött eller nästan brunt. Första lagret på nageln blev typ lila. Efter tre lager så finns det en liten lila kant kvar nederst på nageln och det har mest med att jag förmodligen inte överlappat lagren tillräckligt väl att göra. Resten är Brunrött. Som riktigt intorkat blod.

Jag tycker det var lite knepigt att applicera, kanske för att jag inte är kompis med jellylack. Även om jag nog skulle vilja kalla det här för crelly. Man får lägga på ganska tjock i nederkanten på nageln och sen dra det uppåt för att få bäst och jämnast resultat. Tre lager räcker gott och väl.

Färgen då. Min första tanke var: Nä, det här var ju för brunt för mig, men.. Ju mer jag tittar på det här desto mer tycker jag om det. På mina bilder ser ni det utan topplack. Det är helt otroligt glansigt och fint och en väldigt trivsam färg. En snygg och proper färg. Vad ska jag säga. Den känns nästan lite lyxig på något sätt. Jag gillar hur mina naglar ser ut i den i alla fall. Lite brunare än på bilderna upplever jag nog det i verkligheten.

Lacket finns hos Edgy Polish som dessutom har 10% på alla orders fram till och med den 1 November så passa på att lackfynda!Sent out for review

At home and trying to keep quiet so that I get full strenght in my voice back. May be needed when you have a job that involves telephone contact with customers. In all cases, the day got a lot better when I got a package from Edgy Polish in the mailbox.

Besides they polishes that I ordered there was also a couple of bottles that Katarina sent for me to review including the one I show you today.

Chirality (S)cream Queen from the new  Nails From The Crypt collection. An interesting paint I must say. In the bottle it looks really dark. Very dark red or almost brown. The first layer painted on the nail looked kind of purple. After three layers , there is a small purple border left on the bottom of the nail and that is mostely because I probably didn't overlapped the layers well enough. The end result looks brownishred. That really looks like dried blood .

I think it was a little tricky to apply , perhaps because I'm not friends with jelly polishes. Although I probably would call this a crelly . You need to put on quite thick at the bottom of the nail and then pull it up to get the best and most consistent results. Three layers is more than enough .

The color then. My first thought was : Nah, it was really to brown to me, but .. The more I look at this the more I like it. On my pictures you can see it without topcoat . It 's amazing shiny and nice and a very pleasant color. A stylish and neat color. What should I say. It almost feels luxurious in any way. I like how my nails look into it anyway. I do think it looks a bit more brown in reality than on the pictures.

The polish is from Edgy Polish which also has 10% on all orders until November 1st so take the opportunity to buy the polishes of your choice!


16 kommentarer :

 1. Intorkat blod var verkligen en bra beskrivning. Vet inte om jag gillar det eller ej... Det är nog för mörkt för min smak.

  SvaraRadera
 2. Jo men detta skulle jag kunna bära :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt och en bra nyans att ha hemma känns det som. :-)

  SvaraRadera
 4. It's a little too dark for my likings, but I can see that it's totally you :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think that you're starting to get to know me :)

   Radera
 5. OH this is just my kind of eggplant purple - love it :)

  SvaraRadera
 6. Vad härligt!! Färgen passar dig väldigt bra tycker jag! Testa med glitterlacket ovanpå vetja ;)

  SvaraRadera
 7. Ohh, det där gillar jag. Supersnyggt!

  SvaraRadera
 8. Det är lite för o-unikt för att jag skulle köpa det men det är ett jättevackert lack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!