lördag 18 mars 2017

Reader's Choice - HM Snowy Night

Härligt med helg, även om jag mest tänker ägna mig åt att bli av med min förkylning.

Igår visade jag ett ljusblått lack och en av anledningarna till att det blev just det lacket var för att jag behövde ett bra underlag till denna veckas läsarnas val som blev HM Snowy Night. Ett glitterlack som jag först trodde hade blåa och silvriga glitter, men så var det inte. Basen är blå jelly och sen är det enbart silvriga glitter i olika storlekar.

Jag har lagt två lager av Snowy Night över det ljusblåa Depend 503 och det man klart kan se är att det blir en mörkare bas av det hela. Man fick skaka flaskan lite för att det skulle bli lite jämn fördelning mellan de olika storlekarna på glitter. Över det hela har jag topplack.

Jag gillar den här kombinationen oväntat mycket faktiskt. Jag är glad att det inte var blåa glitter utan enbart silvriga för det gör att jag gillar det bra mycket mer än om det varit blandat. Nu blir det enkelt, men ändå något extra. Precis vad jag tycker om.

Det är dags att rösta på vilket China Glaze lack du vill se här nästa vecka.

Wonderful with weekend, although I think most devote myself to get rid of my cold.

Yesterday I showed a light blue polish and one of the reasons of that was because I needed a good basis for this week's Readers' Choice that is HM Snowy Night. A glitter polish that I first thought had blue and silver glitter, but I was wrong. The base is blue jelly and then it's only silvery glitter in various sizes.

I added two layers of Snowy Night over the light blue Depend 503 and one can clearly can see that it changes the base color to a darker blue. You had to shake the bottle a bit to get a good balance between the different sizes of glitter. Over it all, I have a topcoat.

I like this combination unexpected much actually.  I'm glad it was not blue glitter but only silver that makes me like it a lot more than if it had been mixed. Now it's simple, but still something extra. Just what I like.

It's time to vote on the China Glaze polish you want to here next week.

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!