onsdag 29 mars 2017

Coral Flowers

Lite mönster fixar det mesta!

Igår visade jag Depend 512 och om ni läste det inlägget så vet ni att det inte var en färg som tilltalade mig direkt. Jag letade upp ett mönster på ÜberChic 9-02 som jag stämplade dit med hjälp av Hit The Bottle My Suitor Wears Pewter.

Och vips så var det ju inte så tokigt i alla fall. Jag är fortfarande inte helt såld på basfärgen, men så här känns det i alla fall mycket bättre att bära den.

A little stamping fixes everything!

Yesterday I showed Depend 512 and if you read that post, you know that it was not a color that appealed to me. I decided to use a pattern from UberChic 9-02 over this polish. And I used Hit The Bottle My Suitor Wears Pewter to make it happen. 

And now it's not that bad at all anymore. I'm still not completely sold on the base color, but this way it feels much better to wear it.5 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!