onsdag 8 mars 2017

Depend - 504

Den här veckan tänkte jag vara med i Karins Gröna Onsdag och det med ett lack från Depends vårkollektion Eastern Fusion.

Lacket har nummer 504 och är en ljust mintgrön färg med en finish som jag inte riktigt förstår mig på. Frost, Pärlemor eller något sånt. Det var helt ok att jobba med och två lager räcker. På bilderna har jag topplack över.

Den här färgen alltså. Basfärgen gillar jag skarpt, den ljusa vackra mintgröna, men jag har inte riktigt kommit på om jag älskar eller hatar finishen. Hade lacket varit mer skirt hade jag absolut inte tyckt om det, men nu är det ju inte det minsta skirt utan helt täckande och på något sätt inger det ett frostigt intryck som är lite udda för ett vårlack. Jag tror nog att jag gillar det här och min hjärna har redan börjat leta mönster att lägga över.

This week I'm joining Karin's Green Wednesday with a polish from Depends spring collection Eastern Fusion.

The polish has number 504 and is a pale mint green color with a finish that I don't really understand. Frost, Pearl or something like that. It was ok to work with and two coats is enough. In the pictures I have topcoat over.

Now back to the color. I really like the color of the polish sharp, bright beautiful mint green, but I have not really decided whether I love or hate the finish. If the polish had been more sheer I would definitely not have liked it, but now it's not the least bit delicate but completely opaque and is somehow giving me the impression of a frosted appearance which is a little odd for a spring color. I think I like it and my brain has already started looking for patterns to stamp with.
 

6 kommentarer :

 1. Ser ju väldigt mycket ljusare ut på dina bilder. Och inte lika randigt! Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var riktigt petig när jag målade för att slippa ränder.

   Radera
 2. Gillar det där, tycker det ger känsla av fin keramik på nageln. :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är ett ganska fint lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte nog bättre och bättre om det dom dagarna jag bar det faktiskt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!