fredag 17 mars 2017

Depend 503

Pressprov

Låt oss avsluta arbetsveckan med ännu ett lack från Depends vårkollektion Eastern Fusion. En arbetsvecka som jag i och för sig avslutade redan i onsdags med att hålla en power point presentation om min familjs historia inför min klass. Ny har jag fått mitt kursintyg och är hemma ett par veckor innan mitt nya jobb börjar.

Det här lacket har nummer 503 och är ett ljusblått pastelligt krämlack. Även det här lacket täcker på två lager och torkar fort. På bilderna har jag som vanligt topplack över.

Det här är långt ifrån en unik färg, men den passar bra i en vårkollektion och jag tycker den är riktigt fin. Allt som allt så tycker jag att hela Eastern Fusion kollektionen är en spot on vårkollektion. Och återigen så behöver ju inte ett lack vara unikt för att vara fint.

Press sample

Let us finish the working week with yet another polish from Depends spring collection Eastern Fusion. A working week that I actually completed this Wednesday with a power point presentation about the history of my family infront of my class. New I have received my certificate of attendance and will be at home a few weeks before my new job begins.

This polish has number 503 and is a light blue pastel creme. Just as it's friends from the colletion this also covers in two layers and dries quickly. In the pictures I have as usual topcoat over.

This is far from a unique color, but it fits well in a spring collection and I think it's really nice. All in all, I think the whole Eastern Fusion collection is a spot on spring collection. And again just because a polish isn't unique doesn't mean that it isn't pretty.

4 kommentarer :

  1. Jag gillar också detta, tycker Depend har gjort en extremt stark vår, ja alltså kollektionerna våren är ju knappt här. Candy Craves är det enda som inte går hem hos mig, i alla de andra kollektionerna tycker jag att det finns jättemycket fint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä,Candy Craves är väl inga höjdarlack precis, men resten är riktigt fina.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!