måndag 27 mars 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Black & White #4

Igår hann jag inte fixa till något Nail Art Sunday inlägg. Lagade mat och umgicks med familjen istället. Plus bakade frallor till kvällsmaten.

Den manikyren jag egentligen tänkt göra igår gjorde jag istället idag på morgonen. Det här blir den sista svart/vita manikyren till Nail Challenge Collaboratives månadstema, för snart är det April och då blir det nya utmaningar.

Jag fortsätter med enkla manikyrer med A-England Camelot och Zoya Purity som bas. Den här gången har jag använt vattendeklar med spetsmönster. Jag tror att jag fått dom här i ett paket så jag vet tyvärr inte riktigt varifrån dom kommer.

Yesterday I didn't had the time to do an Nail Art Sunday post. I was enjoying my family and was baking fresh bread for supper instead.

The manicure I supposed to do yesterday was done today instead. This will be the last black / white manicure for Nail Challenge Collaborative monthly theme. Simply because I've made four and it will soon be April with new challenges.

I continue with simple manicures with A-England Camelot and Zoya Purity as a base. This time I have used waterdecals with lace pattern. I think I got them as a present so I really don't know what brand they are or where they come from. 


4 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!