tisdag 28 mars 2017

Depend 512

pressprov

Sådär nöjd med att lyckats dra på mig en urinvägsinfektion kan jag säga. Tur jag inte börjat nya jobbet än i alla fall.

Idag tänker jag visa ett av lacken från Depends vårkollektion Eastern Fusion. Ett korallfärgat krämlack som har nummer 512. Riktigt trevligt att måla med och det täcker utan problem på två lager. På bilderna har jag topplack på.

Alltså det är absolut inget fel på det här lacket, men jag personligen kan inte riktigt med den här färgen. Jag tror jag ska ta och stämpla något över så kanske det känns lite bättre.

press sample

Not that very pleased with the fact that I have gotten a uvi. Luckily I have not started my new job yet so I will have time to chase it away first. 

Today I will show you one of the polishes from Depends spring collection Eastern Fusion. A coral-colored cream polish that has the number 512. Really nice to paint with and it covers without problems in two layers. In the pictures I have topcoat on.

So there is absolutely nothing wrong with this polish, but I personally really don't like the color. I think I might do some stamping on top and maybe that will make it feel a little better. 


4 kommentarer :

 1. Jag tycker det är en fin färg, men visst, den är inte jättespännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inget man blir direkt exalterad över precis.

   Radera
 2. Jag gillar ju korall så detta lack faller mig väl på läppen! Aj och usch för UVI, det är verkligen fruktansvärt att ha, hoppas det lättat tills idag.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!