måndag 13 mars 2017

A-England - Camelot

En av de snyggaste färgerna jag vet på naglar är faktiskt svart. Jämna fina naglar med ett blankt svart lack är helt enkelt ursnyggt.

I lördags när jag skulle iväg och först fira svärdotterns födelsedag och sen svägerskans blev det lite bråttom och jag hann inte fixa det jag egentligen tänkt att ha på naglarna. Istället plockade jag fram ett av mina lack som jag vet täcker på ett lager och blir snyggt. Nämligen A-England Camelot. Ett enkelt svart krämlack. Ett lager och topplack är vad jag har på bilderna.

Som jag redan skrivit är det här en favoritmanikyr. Något som jag alltid trivs i och vet går fort att fixa till. Tyvärr börjar min flaska ta slut och det är ju lite krisigt faktiskt.

One of the nicest colors I know on nails are actually black. Nice nails with a glossy black finish is simply gorgeous.

Last Saturday when I was going away to celebrate first my daughter in law and then my sister in laws birthdays I suddenly found myself in a bit of a hurry and wasn't able to fix my nails as I had planed from the beginning. Instead, I picked up one of my go to polishes that I know, covers in one layer and always looks good. Namely A-England Camelot. A simple black cream polish. One layer and topcoat is what I have in the pictures.

As I've already written this is a favorite manicure. Something that I always feel comfortable in and know is quick to fix. Unfortunately my bottle is coming to an end and that is a bit of an emergency actually.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!