torsdag 30 mars 2017

OPI - A Butterfly Moment

Den här flaskan har stått länge i min låda av den enkla anledningen att jag inte alls tyckt det sett speciellt lockande ut. Varför i hela friden köpte jag då den? Det gjorde jag inte medvetet utan den kom med i en sån där hemlig påse från Color 4 Nails tror jag.

OPI A Butterfly Moment kom ut med Mariah Carey kollektionen 2012 och jag har inte sett det på så värst många bloggar vad jag kan dra mig till minnes i alla fall. Det här är ett beige/rosa/aprikos färgat lack med ett riktigt framträdande guldskimmer. Fantastiskt trevligt att jobba med och torktiden var bra. På bilderna har jag två lager och topplack på.

Saken är den att jag låtit flaskan stå helt i onödan för jag gillar det här oväntat mycket. Jag kanske till och med håller på att bli svag för den här typen av mer neutrala färger. Guldskimret gör att det inte blir tråkigt på något sätt. Det pryder naglarna väldigt väl och passar kanon med min hudton.

This bottle has been standing for a long time in my drawer for the simple reason that I don't find it interesting. Why on earth did I buy it then? I kind of didn't. It came in a secret bag that I bought from I think Color 4 Nails so I bought it blindly.

OPI A Butterfly Moment came out with the Mariah Carey collection 2012 and I have not seen it in so very many blogs at least not that I can remember anyway. This is a beige / pink / apricot colored polish with a really prominent gold shimmer. Fantastic nice to work with and the drying time was good. In the pictures I have two coats and top coat on.

The thing is that I have let this bottle stand unnecessarily because I very unexpectedly like this. I might even starting becoming weak for this type of more neutral colors. Loads of golden shimmer makes it stand out and not becoming boring. It decorates my nails very well and fits great with my skin tone.


2 kommentarer :

  1. That polish would have be living as an untried in my house as well, but like you I actually like it on! :)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!