lördag 25 mars 2017

Reader's Choice - China Glaze Sexy In the City

Vilket härligt väder det varit idag! Varit ute och gått och fotat lite. Hittade till och med en blåsippa i min trädgård.

Veckans läsarnas val blev China Glaze Sexy In the City. Det känns som att det är riktigt länge sedan jag visade något China Glaze lack här. Det här är i alla fall ett tealfärgat skimmer lack. Lite skirt så tre lager behövdes, men torktiden var riktigt bra. Jag vet att jag brukade tycka väldigt mycket om CG.s borstar, men nu tycker jag att dom är något för smala faktiskt. Inte så att det blir jättejobbigt att måla, men jag hade föredragit en något bredare. På bilderna har jag topplack på.

Först var jag lite skeptiskt när jag märkte hur skirt det verkade vara, men jag måste säga att det här är en riktigt vacker färg och den får mig också att tänka på alla liknande som China Glaze har och som jag glömt bort lite grann. Dags att börja plocka fram favoriterna igen kanske.

Ni har väl inte missat att jag har en Giveaway med fina priser!

Till nästa vecka tar vi och kollar in lite rosa lack.

What a lovely weather we've had today! Been out walking and taking som photos. I even found some Hepatica in my garden.

This weeks Readers' Choice became China Glaze Sexy In The City. It feels like it's a really long time since I showed some China Glaze polish here. This is anyway a tealcolored shimmer. It's a little sheer so three layers are needed, but the drying time was really good. I know I used to really love CG.s brushes, but now I think they're a bit too narrow. Not that it's really hard to paint with, but I would have preferred a slightly wider. In the pictures I have topcoat on.

At first I was a bit skeptical when I noticed how sheer it seemed to be, but I must say that this is a really beautiful color, and it also makes me think of all the other China Glaze polishes with a similar shimmer that I have forgotten a little about. Time to start picking up the favorites again maybe.

I hope you haven't missed that I have a giveaway with really nice prizes!

And also don't forget to vote on your favorite of the three pink polishes that is in the poll. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!