lördag 4 februari 2017

Reader's Choice - Zoya Finley

Vissa dagar måste man bara acceptera att man faktiskt är så trött att man inte ens orkar med sånt man egentligen tycker är kul och avslappnande. Jag är just nu inne i en sån fas. Jag orkar med min skola och rehabträningen av mitt knä, jag tar dagens foto till mitt projekt 365, men där tar ofta orken slut och min blogg får lida lite. Det kommer inte att vara ett inlägg om dagen ett tag framöver, det kommer jag varken tidsmässigt eller med den tröttheten jag har klara av. Men jag ser ett slut på mitt fotoprojekt. Jag är på dag 316 av 365. Och mitt mål är att i alla fall blogga fyra eller fem dagar i veckan tills jag har med tid igen.

Men nog om mig och nu till det fantastiska lacket som ni valt åt mig. Den här veckan är det mörkt lila Zoya Finley som visas upp. Lila med en röd ton i sig.

Vad ska man säga. Zoya, scattered holo det kan ju inte bli annat än bra. Två lager, torkar snabbt och på bilderna har jag topplack på.

Det här är verkligen magiskt vackert. Det får mig att känna så där som jag gjorde när jag började med lack och allt var nytt och kul. Det liksom bubblar lite inom en.

Vi kör lite omröstning med bara Lilypad Lacquers till nästa vecka.

Some days you just have to accept that you actually are so tired that you can't even be bothered with stuff you really think is fun and relaxing. I am currently in such a phase. I can hande my school and rehab training of my knee, and I'll take today's photo to my project 365. But that is pretty much it and the rehab training is not every day. My blog will suffer a bit. There wont be a post a day for a while, that I will neither have the time for or my fatigue wont allow me. But I see an end to my photo project. I'm on day 316 of 365. And my goal is to at least post something here four or five days a week until I have time again.

But enough about me and now to the fantastic polish that you have chosen for me. This week it's the dark purple Zoya Finley that I will show you. Purple with a red tint in it.

Well, what could I say. It's Zoya, it's scattered holo could it be anything but good. Two layers, dries quickly and in the pictures I have topcoat on.

This is truly magical beautiful. It makes me go back to have those feelings towards nailpolish that I had when my love for polish was new and almost every polish was a joy. It's kind of gets you that bubbly feeling again. 

We're running a little poll with just Lilypad Lacquers for next week.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!