söndag 26 februari 2017

Nail Art Sunday 26/2

Idag fyller mitt barn år! Hela 19 år blir "lillkillen" i huset.

Och det firar jag med att lägga ut mitt bidrag till denna veckans Nail Art Sunday. Den här gången har jag använt Depend O2 5050 Cotton Candy som bas. Jag var inte speciellt förtjust i det här lacket, men med lite hjälp av ett mönster från ÜberChic 6-01 som jag stämplade dit med Models Own Chrome Mauve blev det ju riktigt fint.

Hoppas ni får en fin söndag och att det blir många deltagare denna söndagen.

Today is my sons birthday! His 19th birthday, but he will always be my "little" son :)

And I celebrate by posting this weeks Nail Art Sunday manicure. This time I have used Depend O2 5050 Cotton Candy as a base. I was not particularly fond of this polish, but with a little help from a pattern from UberChic 6-01 stamped with Models Own Chrome Mauve it became really nice.

Hope you have a nice Sunday and that there will be many participants in our Nail Art Sunday. 
6 kommentarer :

 1. Grattis till den stora lillpojken :) Och med mönster blev ju lacket riktigt fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så här tyckte jag riktigt mycket om det.

   Radera
 2. Grattis till lillkillen:)

  Basen är kanske inte så kul här men helheten blev ju riktigt fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helhet gillar jag så jag lär göra likadant om jag testar fler ur kollektionen.

   Radera
 3. Grattis till din son :)
  Manikyren blev kanonfin!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!