onsdag 22 februari 2017

OPI - Living On The Bula-vard!

Pressutskick

Jag gillar starka orangefärgade lack, men jag är inte förtjust i korallfärgade lack. OPI Living On the Bula-vard! kändes är något mer orange i verkligheten än på mina bilder vill jag först och främst påpeka.

Vi kan väl börja med hur det var att jobba med. För mig är OPIs krämlack säkra kort, men jag upplevde tyvärr inte att det här var det riktigt. Första lagret blev riktigt strimmigt och fult och jag var faktiskt inte helt nöjd på andra heller så jag har tre lager och topplack på. Visst i slutändan blev resultatet jämt och fint, men det var inte riktigt den vanliga kvalitén som jag på något sätt förväntar mig av den här kombon. Torktiden var i alla fall bra.

Och då åter till färgen. Jag är helt säker på att det är är supersnyggt när man fått sig lite solbränna. Det är helt ok nu också och faktum är att jag tycker bra mycket bättre om det här idag än när jag målade med det igår kväll. Då kändes det mycket mer korallfärgat än vad det gör i mer dagsljus idag. Så i slutändan tycker jag så här. Kul färg, men, den hade gärna fått vara ännu mer åt det oranga hållet.


Press Sample

I like strong orange polishes, but I'm not fond of coral colored polishes. First of all I want to point out that OPI Living on the Bula-vard! is slightly more orange in reality than in my pictures, 

Let's start with what it was like to work with. For me OPIs cremes are safe bets, but unfortunately I felt this didn't really live up to that standard. The First layer became really streaky and ugly and I was not entirely happy on the second one either so I have three coats and top coat on. Sure, in the end the result was smooth and nice, but it was not quite the usual quality that I somehow expect of this combo. The drying time was good.

And then back to the color. I'm quite sure that this will be super neat when you got a little sunburn. It's an OK polish and I like it so much better today than I did yesterday when I painted with it. It looked so much more coral last night than it does right now. So my verdict is: Fun color but I would have liked it more if it had been even more orange. 2 kommentarer :

  1. Jag gillar ju korall så mycket mer än vad jag gillar orange så hos mig går detta hem men jag kan hålla med om att den inte kändes helt hundra i formulan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, tyvärr vilket förvånade mig lite eftersom OPIs krämlack brukar vara tipptopp!

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!