onsdag 8 februari 2017

CND Vinylux - Jelly Bracelet

Pressutskick

Vissa lack har jag svårt först att säga om jag tycker om eller inte tycker om alls. Jelly Bracelet är absolut ett sånt lack. Förklaring kommer snart.

Men först kan jag konstatera att det var ok att måla med, man får vara lite försiktig så man inte får alltför mycket penseldrag synliga i lacket. Raka linjer gäller. Två lager räcker för täckning vilket var en positiv överraskning för mig. Jag trodde det skulle vara mycket skirare. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack på.

Varför vet jag inte om jag gillar det eller ej då? Alltså jag gillar lack i orange, men tycker inte så värst mycket om lack som går åt korall. Det här är en typisk blandning. Det guldiga skimret är fint, men jag kommer nog inte att lära mig att älska det här.

Press Sample

Some polishes can be hard for me to decide if I really like them or really dislike them. Jelly Bracelet is definitely one of those polishes. Explanation will come soon.

But first, I can say that it was ok to paint with, you have to be a little careful not to get too much visible brush strokes. Straight lines when you apply solves that problem. Two layers are enough for coverage which was a positive surprise for me. I thought it would be much sheerer. The drying time was good and in the pictures I have topcoat on.

Why is it that I don't know if i like this or not? Well, I really like orange polishes, but I don't really like coral once. This is some kind of mix between the colors. I think the gold shimmer in it is beautiful, but I will probably not learn to love this.



 

4 kommentarer :

 1. Färgen går definitivt hem hos mig, men så gillar jag ju korall också. Och vad kul att CND skickar ut lite olika färger till bloggarna nu så vi inte får exakt samma prover allihopa. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också är kul, blir lite roligare att surfa runt bland bloggarna på det här sättet.

   Radera
 2. Jag förstår vad du menar. Jag gillar också orange, men det är något med skimret i det här lacket, och kanske den koralliga tonen, som jag inte är så förtjust i.
  Håller helt med Anne om att det är kul att vi får olika lack! Dessutom så är det faktiskt lite skönt att inte få så jättemånga lack ibland. Då kanske man hinner med de man får...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig, då slipper man ha dåligt samvete för lacken som står och väntar.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!