lördag 18 februari 2017

Reader's Choice - McFresh Lestrange Prophecy

Ledig lördag! Så himla skönt, jag älskar min skola, men jag är så himla trött på kvällar och helger.

Återigen blev det jämnt mellan två lack i omröstningen och jag bestämde att jag visar det jag har haft längst i min ägo. Så därför är det McFresh Lestrange Prophecy som ni får se på mina naglar idag. Det här lacket är ganska skirt så jag bestämde mig för att använda det som layering över ett svart krämlack. Ett lager hade kanske räckt, men jag tog två för säkerhets skull. Det var smidigt att jobba med och torktiden var bra. Självklart har jag topplack över på bilderna.

Jag är rätt säker på att jag inte skulle tyckt om det här lacket om jag försökt att få det att täcka på egen hand, men så här över ett svart krämlack är det riktigt snyggt måste jag säga. Tyvärr har jag en tendens att glömma bort de här lacken som kräver något under så risken är att det inte lär bli använt så värst många gånger till. Synd för jag gillar verkligen det här.

Till nästa vecka blir det tre stycken Cadillacquer lack som ni får rösta mellan.

A Saturday with no plans at all! How nice is that? I love my school, but I'm so very tired in the evenings and weekends.

Again, it was evenly between two polishes in the poll and I decided that I show you the polish that has been standing the longest untested of the two. So therefore it's McFresh Lestrange Prophecy that you get to see on my nails today. This polish is pretty sheer so I decided to use it as a layering over a black cream. One layer might had been enough, but I took two for safety. It was easy to work with and the drying time was good. Obviously I have topcoat over in the pictures.

I'm pretty sure that I wouldn't had liked this polish if I had tried to use it on it's own, But layering it over black makes it looks gorgeous, I must say. Unfortunately, I have a tendency to forget to use these polishes that requires underpants so the risk is that it wont be used very many times. Too bad because I really like this a lot.

For the next week you will have three Cadillacquer polishes to vote on.


4 kommentarer :

 1. I hope that Little Fish wins next poll :D

  SvaraRadera
 2. Det ser fint ut! Jag har dock nästan slutat köpa lack som behöver underkläder, precis som för dig så blir de ofta liggande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köper inte heller den typen av lack ofta. Det här ingick i en temabox.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!