fredag 24 februari 2017

Depend O2 - 5050 Cotton Candy

pressutskick

Någon gång under denna veckan släpper Depend O2 sin Limited Edition kollektion Candy Craves. En kollektion bestående av 8 stycken olika skira lack med diskret glitter i.

Idag visar jag det riktigt ljust lila som kallas för Cotton Candy. När jag redan börjat måla med det här läste jag att det gjorde sig bäst över ett vitt lack och det är förmodligen helt rätt. Det är väldigt skirt och på tre lager täcker det visserligen rätt bra, men inte helt. Jag upplevde att lagren inte var supersnabba att torka faktiskt. Man bör också vara rätt försiktig när man målar med det här och se till att lägga raka fina penseldrag. På bilderna har jag topplack på också.

Ljust lila är ju fint, glitter eller mer skimmer om jag får säga min åsikt är ju också fint, men jag kan faktiskt inte tycka att det här lacket är något vidare alls. Men, det kan säkert vara bra mycket bättre över ett vitt lack. Eller varför inte över ett annat ljust lila.

press sample

Sometime during this week Depend O2 will release their limited edition collection Candy Craves. A collection consisting of 8 pieces of sheer polishes with subtle glitter.

Today I show you the very light purple called Cotton Candy. When I had already begun to paint with this, I read that it looked the best over a white polish and it is probably quite right. It's very sheer, I think that after three layers, that is what I have on the photos, it covers pretty good. I felt that the layers didn't dry superfast. You should also be pretty careful when painting with this and be sure to do straight fine strokes with the brush. In the pictures I have topcoat on too.

Bright purple polishes are nice, glitter or shimmer more if I may say my opinion is of course also fine, but I can't actually get myself to think that this polish is nice at all. However, it can certainly be a lot better over a white polish or why not over another bright purple.
 

6 kommentarer :

 1. En kollektion jag med lätthet hoppar över. Tycker inte de ser fina ut alls, ärligt talat. :/

  SvaraRadera
 2. Snark... nej jag håller nog med Jenny här helt klart.

  SvaraRadera
 3. Hela den här kollektionen känns ytterst tveksam för mig, gillar verkligen inte finishen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte jag heller, men min mamma lär bli glad över ett gäng lack.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!