lördag 31 december 2016

Reader's Choice - Smitten Polish Nose So Bright

På julafton hann jag inte fixa till ett inlägg med läsarnas val, men på naglarna satt det röda underbara lack som ni valt åt mig. Tänkte att vi istället skulle avsluta det här året med ett av de snyggaste lacken jag vet.

Ni röstade fram Smitten Polish Nose So Bright åt mig. Ett helt ljuvligt rött holo. Lacket täcker utan problem på två lager, torkar fort och sa jag möjligen att det är helt ljuvligt? På bilderna har jag som vanligt topplack på.

Alltså det här lacket! Jag tog inte bort det förrän i torsdags tror jag och då såg det fortfarande riktigt fint ut. Helt ärligt så hade jag inte haft något problem med att sätta på en ny omgång av det. Om jag tröttnat på röda lack så här efter jul? Nej, inte det minsta :)

Jag vill självklart också passa på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! och givetvis ge er chansen att rösta fram vilket lack som ska bli 2017 års första läsarnas val.

I didn't get the time to make a blogpost on Christmas Eve, but the polish that you chose for me was on my nails. And what a polish that is! Thought we'd rather finish this year with one of my absolute favorite polishes.

You voted for Smitten Polish Nose So Bright. An absolutely adorable red holo. The polish covers without problems in two layers, dries quickly and did I say that it's absolutely adorable? In the pictures I have topcoat on.

This polish! I had it on for five or six days and it still looked greatt. Quite honestly I wouldn't had any problems with putting on a new round of it. Have I gotten tired of red polish now that Christmas is over? No, not the least :)

I would of course also like to wish you all a very Happy New Year! and of course give you a chance to vote for the very first reader's choice of 2017.5 kommentarer :

 1. That's a lovely polish for sure!
  Happy new year! ♥

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år Helena!
  Och kan man någonsin tröttna på röda lack? Inte jag i varje fall.

  SvaraRadera
 3. Åh det här är bara så vackert! Gott nytt år!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!