söndag 4 december 2016

Depend 482

Pressutskick

Idag när jag skulle lacka letade jag efter ett ljust lack eller efter ett guldigt och hittade ett ljust, ljust rosa med ett väldigt diskret guldskimmer i från Depends sommarkollektion Sunny Days. Anledningen till att jag ville ha ett lack med dessa egenskaperna får ni förhoppningsvis se imorgon. Om mina planer fungerar som jag tänkt.

Lacket är som sagt ett väldigt ljust rosa, nästan vitt. Första lagret blev rätt strimmigt, men det rättar till sig på andra. På bilderna har jag topplack vilket jag rekommenderar på så här ljusa lack som lätt ser ojämna ut annars.

Jag tycker faktiskt riktigt mycket om den här färgen. Gillar det lilla diskreta skimret i det och att det är lite färg, men ändå nästan vitt. Trivsamt lack enligt mig.

Press Sample

Today when I sat down to paint my nails I knew that I wanted a very light polish or something in gold. And I found a light, light pink with very subtle gold shimmer from Depends summer collection Sunny Days. The reason I wanted a polish with these properties is something you'll hopefully see tomorrow. If my plans work as I intended.

The polish is as I said a very pale pink, almost white. The first layer became pretty streaky, but it it got smooth on the second. In the pictures I have topcoat on which I recommend with this kind of bright polishes because the easily look uneven without. 

I actually like this color quite a lot. I like the subtle shimmer to it and that it has some color but still is almost white. It's a pleasant polish according to me. 
 

4 kommentarer :

 1. Vackert! Jag trivs alltid i liknande nyanser, tycker de ser så fräscha ut på naglarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker också det känns väldigt fräscht med den här typen av nyanser.

   Radera
 2. That looks really good, I can't wait to see what it's the base for :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!