fredag 16 december 2016

Depend O2 - 5031 Secret Santa

Pressutskick

Är ni trötta så här i slutet av veckan? Jag är det och trött på att vänta på besked också. Jag har sökt till en fotolinje som jag gärna vill veta om jag kommer in på eller inte, men väntan börjar kännas jobbig nu.

För att pigga upp läget lite så har jag ett sjukt fint lack på naglarna i alla fall. Depend O2 5031 Secret Santa är ett rött sandlack med en massa glitter i. Jag har återigen valt att visa det här utan topplack eftersom det är tanken att det ska användas så även om man självklart kan lägga topplack över och få det ännu mer galet glittrigt. Det var smidigt att jobba med och täckte på två lager. Torktiden är lite seg, vilket man får räkna med när man inte skyndar på processen med topplack. Så var lite försiktiga en bra stund efter ni har målat så ni inte får tråkiga märken direkt.

Jag kommer förmodligen att lägga på topplack eftersom jag inte är direkt förtjust i känslan av sandlack, men alltså den här färgen och glittret i det är ju bara helt underbar. Maken ska på julbord med sitt jobb ikväll, men jag har liksom julbord för ögonen på naglarna istället.

Press Sample

Are you tired at the end of the week? I am and also tired of waiting for an answer, too. I have applied for a photoschool and I would like to know if have been admitted or not, but the wait begins to feel pretty tough now.

To lighten up the situation a bit, I have a gorgeous polish on my nails. Depend O2 5031 Secret Santa is a red sandpolish with a lot of glitter in. Again, I have chosen to show this without topcoat because that is how it supposed to be worn even if you obviously can add a topcoat over and get even more crazy glitter. It was easy to work with and covered in two layers. The drying time is a bit slow, which should be expected when you don't speed up the process with a topcoat. So be a little cautious for a while after you've painted so you do not get boring marks directly.

I will probably add topcoat because I'm not directly fond of the feeling of textured polishes. But this color is just amazing both with and without a smooth surface. My husband will go on a Christmas dinner with his job tonight, but I think that I have a Christmas dinner for the eyes of the nails instead.
6 kommentarer :

 1. Underbar röd färg, men jag har också svårt för skrovliga naglar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vare den här kollektionen så har jag börjat lära mig att uppskatta sandlack faktiskt.

   Radera
 2. I like the colour but I think I'd wear it with topcoat as well :)

  SvaraRadera
 3. Jag var var tröttare lördagen och söndagen än fredagen faktiskt, kom väl över en när man slappnade av. Ja bortsett från morgonen då, jag hatar att gå upp tidigt. Åh fy det förstår jag, att gå och vänta på viktiga besked kan vara rena tortyren. Jag håller tummarna för dig! Lacket är jättefint, jag tycker det är jätteroligt att Depend dammar liv i strukturtrenden för jag är verkligen inte trött på finishen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, någon fotolinje blev det inte, men lite administrationsplugg istället vilket också blir bra!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!