måndag 5 december 2016

Winter Nail Art Challenge - Christmas Candles or Lights


Dagens tema i både Winter Nail Art Challenge och i en annan utmaning som jag ska försöka vara med i lite då och då kallad Twelve Days of Christmas är julljus. Då kan det ju vara både levande ljus eller elektriska ljusslingor som menas.

Igår skrev jag att jag letade efter ett ljust lack eftersom jag tänkte använda det som bas till dagens nail art och så blev det också. Depend 482 har fått lite uppfräschning med hjälp av mönster från ÜberChic Christmas 01 & 02 plattorna. Efter jag stämplade har jag fyllt i de små ljusen med hjälp av olika jellylack.

Det här mina vänner är något så ovanligt som en manikyr som till och med min väldigt kritiske son tyckte om. Jag kan garantera att det inte händer ofta! Själv är jag också riktigt nöjd med dagens nail art.

Today's theme in both Winter Nail Art Challenge and in another challenge that I'll try to join every now and then called the Twelve Days of Christmas is Christmas candles or lights. 

Yesterday I wrote that I was looking for a light polish because I was thinking of using it as a base to today's nail art and that is also what I did. Depend 482 is the base and has gotten a little facelift using patterns from the UberChic Christmas 01 & 02 plates. After I stamped, I have filled in the small lights by using various jelly polishes.

This my friends is something as unusual as a manicure that even my very critic son liked. I can guarantee that it doesn't happen often! I myself am also really happy with today's nail art.
8 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!