söndag 1 januari 2017

Depend O2 5030 & 5034

Pressutskick

God Fortsättning mina fina läsare!

Jag tänkte att vi börjar året med något riktigt glittrigt. Och även manikyren som jag bar på Nyårsafton. Det här är Depend O2 5030 Mr.Snowman och 5034 Frosty Star som ingår i Rough Glitter kollektionen och därmed alltså är sandlack. Jag vill innan jag fortsätter tacka Depend för att dom äntligen fått mig att förstå att lack med textur som de här faktiskt är helt underbara. Jag tror jag har skrivit att jag ska lägga på topplack i vartenda inlägg om de här lacken, men inte en enda gång har jag gjort det. Nä, de här är läckert glittriga och inte alls så skrovliga på ytan att det stör mig det minsta.

Och nu åter till lacken. 5030 Mr Snowman är ett av de finaste guldlacken jag använt faktiskt. Lite skirt så jag har tre lager på bilderna, men väldigt smidigt att jobba med. 5034 Frosty Star är julgransgrönt med guldglitter. Kanske inte det jag tyckt bäst om i kollektionen, men så här ihop med guldet är det riktigt fint. Täcker på två lager.

Alltså ni skulle se hur himla glittrigt det här faktiskt är i verkligheten, helt galet faktiskt. Jag blev så himla positivt överraskad av främst Mr Snowman. Guldlack är inte mina favoriter, men jag tror faktiskt att det är just texturen i det som gör att jag gillar det så mycket. Jag kände verkligen att sista lacket jag bar 2016 avslutade mitt lackår på ett briljant sätt och på det här viset fick jag ju även börja detta året med att visa er något som jag verkligen gillar skarpt.

Press Sample

Happy New Year to all my lovely readers!

I thought that we would start this year with something really sparkly. And also the manicure I wore on New Year's Eve. This is Depend O2 5030 Mr.Snowman and 5034 Frosty Star that is a part of the Rough Glitter collection and as the other polishes from the collection they are textured. Before I go on I would like to thank Depend because they finally got me to understand that textured polishes are actually quite lovely. I think I've written that I intend to put on topcoat in every post about these polishes, but never done so. No, these are delicious sparkly and not as rough on the surface that it disturbes me at all.

And now back to the polishes. 5030 Mr. Snowman is one of the nicest gold polishes I used actually. A little sheer so I have three layers in the pictures, but very easy to work with. 5034 Frosty Star is Christmas tree green with gold glitter. Maybe not the one I liked best from the collection, but together with the gold, it is really nice. It covers in two layers.

I wish you could see how amazingly sparkly this is in reality, crazy sparkly. I was so very pleasantly surprised by mainly Mr. Snowman. Gold polishes is not my favorites, but I actually think it's just the texture of it that makes me like it so much. I really felt that the last polish I wore in 2016 concluded my polish year brilliantly and in this way I could of course also begin this year with showing you something that I really like a lot. 

2 kommentarer :

  1. Det här var riktigt läckert! Och vad roligt att du kommit på tjusningen med struktur:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!