måndag 12 december 2016

Winter Nail Art Challenge - Wrapping Paper & BowsIdag kan man välja mellan omslagspapper eller rosetter som tema eller kan man ju förstås kombinera de båda om man känner för det. Själv gjorde jag först rosetter, men dom ville jag inte visa för allmänheten, så istället blev det en julpappersinspirerad manikyr.

Här är i Sverige har det ju ett tag varit väldigt trendigt med brunpapper som omslagspapper och på senare år har det dykt upp en hel del julpapper som är brunt med olika tryck och ett av alla dessa är min manikyr baserad lite löst på.

Basen är China Glaze What She Dune, mönstret kommer från BP-L015 och stämplat har jag gjort med ett grönt Konad lack.

Today you can choose from doing wrapping paper or bows on your nails or one can of course combine the two if you feel like doing that. At first I did bows, but they didn't turn out looking like something I wanted to show in public so instead it became a wrapping paper inspired manicure.

Here in Sweden it has been very trendy to use brown paper as wrapping paper for the last couple of years and now it also has come a lot of brown paper with Christmas patterns on and it's on of those that my manicure is kind of based on.

The base is China Glaze What She Dune, the pattern comes from BP-L015 and I have stamped with a green Konad stampingpolish. 15 kommentarer :

 1. Alltså, så fin manikyr! Min första tanke när jag såg den var verkligen "julpapper!"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du såg att det var omslagspapper, jag var lite osäker på om man skulle förstå först.

   Radera
 2. Vilka söta granar!

  Jag är med igen. Storsatsade, men kom väl inte riktigt hela vägen fram :) Roligt var det ändå!

  SvaraRadera
 3. Jättfint granpapper! Jag körde på rosetter, trodde vi skulle ha typ samma men du körde ju på en annan linje:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi var inne på samma från början, men som sagt mina rosetter blev inget vidare fina.

   Radera
 4. Hur fint som helst med de små granarna ! -menar du att ett även ett pro som du misslyckas ibland ?! det stärker mitt självförtroende ;)
  /Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du bara visste hur många gånger jag börjat om på manikyrer!!

   Radera
 5. Jättesöta! Ångrar att jag inte köpt fler julplattor i god tid innan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ångrade det förra julen, men rättade till misstaget till denna :)

   Radera
 6. Brown paper that looks like old ones from fish shops are very cool over here, too! Love your take on it!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!