tisdag 20 december 2016

Depend O2 - 5035 Reindeer Dash

Pressutskick

Det blir ett till lack från Depend O2s Rough Glitter kollektion hos mig idag. Jag plockade upp 5035 Reindeer Dash ur min låda.

Det här är som övriga i kollektionen ett sandlack. Reindeer Dash är grått med silverglitter. Det täcker på två lager och som jag skrivit om de andra sandlacken så torkar det inte riktigt lika fort som om man kan lägga på topplack, så var lite försiktiga en stund efter ni målat. Men, jag vill också påpeka att det inte på något sätt är en lång torktid, men man är liksom lite bortskämd.

Jag gillar gråa lack och tycker att det här är riktigt trevligt. Kanske inte det jag skulle välja att ha på julafton, men jag kan absolut tänka mig att plocka fram flaskan igen.

Press Sample

There will be another polish from Depend O2s Rough Glitter collection at the blog today. I picked up 5035 Reindeer Dash out of my box.

This is like the rest of the collection, a textured polish. Reindeer Dash is gray with silver glitter. It covers in two layers and as I wrote about the other polishes in the collection you have to think about the fact that this doesn't dry quite as quickly as if you had a topcoat on, so be a bit careful a while after you painted. But, I would also like to point out that there isn't a slow drying time, but if you like me are used to quick drying topcoat it feels a lot longer. 

I like gray polishes and think this is really nice. Maybe not what I would choose to wear on Christmas Eve, but I can definitely see myself picking up the bottle again. 

6 kommentarer :

  1. Nej det är ingen jullack för mig heller men fint och lite roligt:) Jag tycker det är jätteroligt med nya strukturlack för jag har definitivt inte fått nog av det.

    SvaraRadera
  2. Snygg färg, gillar att det skymtar som lite guld i det gråa! :)

    SvaraRadera
  3. Tjusigt, men nej, på julafton vill jag ha rött eller grönt. Men alla andra dagar på året funkar det ju. :-)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!