torsdag 29 december 2016

Winter Nail Art Challenge - New YearsIdag är det sista utmaningen i Winter Nail Art Challenge och som vanligt så kombinerar jag den med The Nail Challenge Collaborative. Temat för dagen är Nyår vilket självklart är passande då det här året enbart har några få dagar kvar.

Själv är jag ingen nyårsfantast, men jag ser mer tillförlit fram emot det kommande året, något jag inte riktigt känt på länge faktiskt. Sonen flyttar ihop med sin flickvän och själv börjar jag mitt nya liv med att studera administration.

Men i vilket fall som helst så är ju ändå nyår en dag då det ska vara glitter och glamour jag har försökt att återskapa detta någorlunda på mina naglar och tycker att det blev en riktigt bra festmanikyr.

Till alla som deltagit i årets Winter Nail Art Challenge vill jag säga ett stort TACK! vi får se om detta återupprepas till nästa jul eller inte, men i vilket fall som helst så har jag njutit av att se alla era manikyrer på våra olika teman.

Today is the last challenge in the Winter Nail Art Challenge and as usual I combine it with The Nail Challenge Collaborative. The theme for the day is New Year which obviously is fitting since this year only has a few days left.

I myself am no a big fan of New Year's but I do look forward to the next year something I haven't really felt in a long time. Our oldest son moves in with his girlfriend and me myself will start my new life with studying management.

But in any case for me when I think of New Year's Eve and the celebrations that comes with it I think of glitter and glamor, I have tried to recreate this reasonably on my nails and I think it became a really good party manicure.

To all who participated in this year's Winter Nail Art Challenge, I want to say a big THANK YOU! we'll see if this is repeated for the next Christmas or not, but in any case I have enjoyed seeing all your manicures at our different themes.

12 kommentarer :

 1. your nails reminds me those "falling fireworks" :) :)
  I enjoyed the challenge (especially because this time I prepared all my nails the month before and I was not in an hurry ahahah) and, if I'll have enought time, I can't wait to join the next one :)
  So thank you too for host and organize the challenge :) :)
  <3 happy new year!

  SvaraRadera
 2. Väldigt festligt och fint! Jag var lite sen med att få upp mitt inlägg, hoppas att det är ok ändå:) Det har varit en jätterolig utmaning tycker jag, jag har ju inte varit med på alla teman men ändå på ganska många och det är roligt att få utmana sig själv lite, det är ju precis så det ska vara:)

  SvaraRadera
 3. Ursnyggt och mycket festpassande! =)

  SvaraRadera
 4. Ursnygg manikyr! Jag är med, även om jag inte lyckades få ut inlägget förrän idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör ju inget, huvudsaken är att du är med :)

   Radera
 5. Jättesnygg manikyr och ett riktigt Gott nytt år! Vad spännande att du ska börja plugga, hoppas du kommer trivas som student :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas verkligen jag med. Nu är det ju bara en kurs på ca 14-15 veckor så det borde jag klara av.

   Radera
 6. I love this mani! And thank you once again for hosting the challenge.

  SvaraRadera
 7. love gold and silver together!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!