tisdag 18 augusti 2015

The Neverending Story Challenge - Misa Whising On A Star

Den här veckan är temat på The Neverending Story Challenge Neon eller Had to have it en något kryptisk titel kanske, men vilken hobby man än har så råkar man ju på saker som man känner att det där måste jag bara ha. Eftersom nagellack tillhör den typen av hobby som ändå inte är superdyr så händer det rätt ofta att man skaffar det där lacket som man bara inte kunna leva utan och i mitt fall så händer det alldeles för ofta att det blir stående länge innan man använder det. Och det är just dom lacken som temat hänvisar till.

Lacket jag visar idag är Misa Whising On A Star kanske inte ett sånt där WOW lack, men för ett par år sedan var jag och familjen på Cypern på semester. Dom andra gav sig ut på snorkeltur, men jag med min fiskfobi åkte hellre in till en stad och shoppade. I en liten butik hittade jag en display med massa Misa lack och det här var ett av dom som jag bara skulle ha med mig hem. Det här måste varit i alla fall 3 år sedan och sen dess har det stått i min låda.

Jag tycker verkligen att det här är riktigt snyggt. Ett svart lack med ett vackert skimmer i sig som gör lacket levande. Vad jag har förstått så finns det två varianter av det här lacket. Ett som inte är 3 eller 5 Free och ett som är det. Jag misstänker att mitt är av det senaste slaget för när jag läser äldre bloggposter verkar alla ha klarat sig på två lager, men mitt exemplar var skirt så 4 lager slutade det med. Synd tycker jag för som sagt lacket är väldigt vackert, men så här mörka färger räknar man inte med ska behöva så många lager.

På bilderna ser ni alltså fyra lager och topplack på det.

Jag hoppas få se många Had to have lack den här veckan. Och om du inte har möjlighet att visa ditt så kanske du kan lämna en kommentar och berätta vad du har för lack som du bara var tvungen att ha, men inte ännu använt.

This weeks theme in The NeverEnding Story Challenge is Neon or Had to have it a somewhat cryptic title maybe, but in any kind of hobby you have it happens that you see something that you feel that I just have to have. Since nailpolish belongs to the kind of hobby that is still not super expensive it often happens that you see a polish that you just can't live without and in my case it happens far too often that it remains standing in the untested drawer way too long before using it. And it is precisely those polishes that theme refers to.

The polish I'm showing today is Misa Whising On A Star it might not be one of those WOW polishes, but a couple of years ago me and the family went to Cyprus on vacation. The others went out on a snorkel trip, but me with my fish phobia rather went into town for some shopping. In a small shop, I found a display of  Misa polishes and this was one of them that I just had to bring home with me. This must have been in around three years ago and since then it has been in my drawer.

I really think this is very beautiful polish. A black polish with a beautiful shimmer that makes the polish alive. I understand there are two variants of this polish. One that is not 3 or 5 Free and one that is. I suspect that my bottle is one of the later versions because when I read older blog posts they all seem to have been satisfied with two layers, but my polish was delicate and I ended up with 4 layers. Too bad because the polish is very beautiful, but with this dark colors you don't expect to have to do that many layers.

So in the pictures I have four layers and topcoat on.

I hope to see many Had to have polishes this week. And if you don't have the opportunity to show yours maybe you can leave a comment and tell me what polish that you just had to have, but not yet used.


6 kommentarer :

 1. The shimmer makes it really something extra :)

  SvaraRadera
 2. Älskar svart och detta var ju hur snyggt som helst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt snyggt. Synd att det var lite skirt bara.

   Radera
 3. Ja såna lack känner man ju igen :). Tror jag just nu inte har något lack som legat längre än ett år, av de som jag bara var tvungen att köpa... Ett som jag väntade länge med var EdM Black forest som stod i Helmer 1.5 år innan tiden var inne ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, det köpte jag aldrig, men vet att jag var sugen.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!