tisdag 11 augusti 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Jewelry #1

Den här månaden har vi Jewelry eller smycken som tema i The Nail Challenge Collaborative. Jag använder inte så värst mycket smycken och har inte riktigt koll på vad som är inne, så jag tycker nog ämnet är lite knepigt.

Men ett smycke, för jag väljer att kalla det för det, som jag använder väldigt mycket är mitt armband som jag köpt från Ung Cancer för att stödja den organisationen. Något som jag tycker är mycket viktigt.

Så på ett sätt så blir ju det här också ett bidrag till att stödja dom genom att göra en skittle inspirerad av mitt Fuck Cancer armband.

Vill du veta mer om hur du kan hjälpa till genom att köpa armband så surfar du in till deras hemsida.

Lacken jag har använt är: China Glaze Manhunt, Orly Green Apple, Zoya Creamy, OPI Planks A Lot & OPI A Roll In The Hauge.This month the theme in The Nail Challenge Collaborative is Jewelry. I don't use that much jewelry and has no clue on what is popular right now, so I think it was a bit tricky subject. 

But there is one jewelry because I just decided that you could call it that I'm using all the time. And that is a bracelet that I bought from an organisation called Ung Cancer. It is an organisation for Young Adults with cancer. They sell these bracelets to raise both money and awarenes. 

This is a very important subject for me so it feels good to do a manicure even if it is a simple skittle to show them som support. 

If you want to know more about Ung Cancer you should go to their website

I've used the following polishes: China Glaze Manhunt, Orly Green Apple, Zoya Creamy, OPI Planks A Lot & OPI A Roll In The Hauge. 


9 kommentarer :

 1. Reading the story behind this mani, I love it even more - it's a great match with the bracelet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I thought it was a nice way to give that organisation som attention.

   Radera
 2. Letar efter Gilla-knappen. Av mer än en anledning.

  SvaraRadera
 3. Superläckert matchat och så älskar jag ju skittles!

  SvaraRadera
 4. Vilken smart koppling! Armbandet är fint på fler sätt en ett och manikyren likaså.
  Jag tycker också temat är lite svårt, men inte för att jag ogillar smycken, tvärt om älskar jag smycken, men för att det känns svårt att representera på naglarna... får se vad jag kan komma på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du brukar komma på smarta saker så jag ser fram emot att se dina manikyrer.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!