måndag 10 augusti 2015

Green Flowers!

Ni måste ju få se vad jag gjorde för mönster över OPI That's Hula-rious! som jag visade häromdagen. Jag skrev redan då att jag tänkte stämpla och det gjorde jag också.

Jag köpte ett par nya plattor från MoYou London för ett tag sedan och på Pro 06 hittade jag det här mönstret som jag bestämde att Mentality Green Opaque skulle bli utmärkt att använda i kombo med den mintgröna basen.

Jag tycker att det funkar riktigt bra ihop och var riktigt nöjd med den här manikyren.


I thought I would let you see what kind of pattern I did put over OPI That's Hula-rious! that I showed the other day. I did write in that post that I had intentions of stamping over it so here is the final result. 

I bought a new pair of plates from MoYou London a while ago and on the Pro 06, I found this pattern that I decided that Mentality Green Opaque would be great to use in combo with the mint-green base.

I think it works really well together and was really pleased with this manicure.

8 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!