söndag 16 augusti 2015

Appeal4 - Acacallis Goodie

Imorgon börjar allvaret igen och vet ni det ska bli rätt skönt att få lite ordning på rutinerna igen.

Idag visar jag mitt första lack från Appeal4 ett märke som kommer från Danmark. Det här lacket heter Acacallis Goodie. Acacallis hade jag ingen aning om vad det var för något så jag googlade och till min förvåning så dök det upp bilder min favorit typ av blomma nämligen orkidé.

Lacket är en lite mörkare men ändå pastellig lila. Det var smidigt att applicera och täckte på två lager. Jag tyckte inte det blev så värst strimmigt som många av dom här lacken annars har en tendens att bli. Men topplack är ändå en bra idé.

Däremot så var jag inte imponerad av korken. Själva penseln är det inget fel på, men den runda korken var inte så bekväm att hålla i när man målade tycker jag.

Färgen tilltalar mig riktigt mycket. En väldigt fin färg som jag kan tänka mig att ha hela året om. Och jag är sugen på att testa fler lack från märket.
 


Tomorrow it's time to go back to work again after first being home on sick leave and then summer holidays I think it will be pretty nice to get back to my normal routines again.

Today I will show you my first polish from Appeal4 a brand that comes from Denmark. This polish is called Acacallis Goodie. I had no idea what Acacallis was so I googled and to my surprise it was a type of my favorite flower namely orchids.

The polish is a bit darker but still pastel purple. It was easy to apply and covered in two layers. I didn't think it looked streaky as many of pastel polishes does when applying them. But topcoat is still a good idea.

However, I was not impressed with the cork. The brush is nothing wrong with,  but the round cap was not very comfortable to hold when you painted. 

The color appeals a lot to me. A very nice purpl that I can easily think of wearing all year round. And I'm eager to try more polishes from this brand.

9 kommentarer :

 1. Snygg färg som faller mig i smaken...

  SvaraRadera
 2. Maybe not exactly novel - but still very pretty!

  SvaraRadera
 3. Väldigt fin färg. Jag älskar Appeal4 :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att du gör det. Jag har fått hem ett gäng till som jag ser fram emot att använda.

   Radera
 4. Love it! I love the color and finish. Its def a perfect everyday nail color. Great choice!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!