torsdag 20 augusti 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Jewelry #2

I mitt förra inlägg på Juvel temat skrev jag att jag inte använder särskilt mycket smycken, men för ett tag sedan så köpte jag ett armband som jag blivit mycket förtjust i, så det fick bli min inspiration för inlägg nummer två på temat.

Armbandet kommer från ett svenskt företag som heter Odahl design och är egentligen väldigt enkelt, men det är väl just det som jag gillar.

För att få till den här manikyren har jag använt mig av Rainbow Honey Nyx och diverse rhinestones och studs som jag hade liggande bland mina nailart grejer.

När jag satte mig och skulle måla naglarna hade jag tänkt mig en somrig manikyr, men det blev det här istället!


In my last post on the Jewellery theme, I wrote that I don't use very much jewelry but a while ago I bought a bracelet that I've become very fond of. So it had to be my inspiration for post number two on the topic.

The bracelet comes from a Swedish company called Odahl design and is really very simple, but I thinkt that is the reason why I like it so much.

To get this manicure I have used Rainbow Honey Nyx and assorted rhinestones and studs that I had lying around in my nail art stuff.

When I sat down and was going to pain my nails my intention was to do a summer manicure but I got this instead!
15 kommentarer :

 1. It's a super match, and a really beautiful and blingy mani!

  SvaraRadera
 2. Åh det här gillar jag massor!! Lite rockigt och tufft vilket jag älskar. Supersnyggt!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Jag gillar att bära smycken, men ett "problem" jag upptäckt är att de flesta är silver, mörka, rhinestones etc. Jag tror att alla mina nail art's för det här temat kommer bli rätt svarta/mörka och lite osomriga. XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina resterande kan nog bli lite mörka dom också.

   Radera
 4. Åhh det var snyggt... gillar det mycket. Helt i min stil.

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt =) Jag tänker elegant rocker :) Får vem som helst vara med i linkupen ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en grupp som jag är i med i på FB som kör teman varje månad och det är medlemmarna där som kan länka. Kan vara så att gruppen släpper in medlemmar. Skicka ett mail till mig om du är nyfiken på hur det funkar.

   Radera
 6. Hur snyggt som helst! Du är så duktig :)

  SvaraRadera
 7. Wow! Älskart, så jäkla snyggt & läckert

  SvaraRadera
 8. Riktigt snyggt! Bra användning av "studs" och stenar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag glömmer ofta bort att jag har dom där stenarna och kommer sällan på att jag ska använda dom. Men den här gången blev det klockrent.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!