onsdag 26 augusti 2015

Grön Onsdag! - Neon Green with rings!

Karins Gröna Onsdag får idag ett neonbidrag från mig. Jag visade ju China Glaze In The Lime Light i söndags och eftersom jag tyckte det blev lite strimmigt var det bästa att sätta på lite mönster för att dölja det hela.

Jag letade upp Mash platta nr 43 och har använt mig av Konads svarta stämpel lack. Tyvärr så har Konad lacken en förmåga att smeta ut sig lite när man lägger på topplack och det inser jag när jag ser bilderna att det gjort lite här också. Nåja ingen större fara skedd i mitt tycke.


Karin's Green Wednesday gets a neon contribution from me today. I showed China Glaze In The Lime Light last Sunday and because I thought it was a little streaky I thought it was a good idea to put on some pattern over it.

I decided to use Mash plate 43 and Konad black stamping polish. Unfortunately the Konad polish has a tendency to smear a little when you put on the topcoat and I realize when I see the pictures that has happened here too. Well no big issue in my opinion.

13 kommentarer :

 1. Coolt =) Lite som en blandning av 60-tal och science fiction =)

  SvaraRadera
 2. Ursnyggt, jag undrar varför jag aldrig får till mina stämplingar så markanta i färgen.

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Jag hade nog inte ens tänkt på utsmetningen om du inte sagt något. Jag brukar alltid använda SV efter stämplingar för att undvika smet. (Även hittat ett essence tc som funkar bra)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker inte HK Girl brukar smeta, men ibland händer det.

   Radera
 4. Verkligen snyggt! Måste lyckas med min stamping!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!