tisdag 25 augusti 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Jewelry #3

Det är inte så många dagar kvar i Augusti och jag har varit lite slö med att få till mina inlägg som ska vara inspirerade av smycken. Idag är det dags för #3 och inspirationen kommer från ett halsband som kommer från BKD Signature. Ett halsband som jag älskar, men övriga familjen inte gör.

Jag har valt att matcha det här med A-England Excalibur och det glittriga Mixed Up från Models Own. Jag har två lager av bägge lacken och topplack på det. Tyvärr hade mitt Mixed Up tjocknat riktigt ordentligt och var lite smått jobbigt att måla med, men det fick gå eftersom det var det bästa jag hade att matcha med.


There are not many days left in August and I've been a bit lazy in posting my inspired by jewelry posts. Today it's time for # 3 and the inspiration comes from a necklace that comes from BKD Signature. A necklace that I love, but the rest of the family does not.

I have chosen to match this with A-England Excalibur and the glitzy Mixed Up from Models Own. I have two layers of both polishes and topcoat on. Unfortunately my Mixed Up had thickened really much and was a little bit hard to paint with, but it had to go because it was the best I had to match with.5 kommentarer :

 1. It's a really great matching mani!!

  SvaraRadera
 2. Jättefint och välmatchat. Förstår dock inte varför familjen klagar? Tycker det är fint ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Resten av min familj har helt enkelt dålig smak!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!