onsdag 12 augusti 2015

My Top 5 Yellow Polishes!Har ni saknat mina topp 5 inlägg? Hoppas det för här kommer ännu ett och jag har ett par till som jag funderar på att göra.

Idag har jag i alla fall plockat ut mina fem favoriter av mina gula lack. Det var faktiskt inte så svårt med tanke på att jag inte har speciellt många gula. Kände i alla fall att det var en kategori som jag ville göra lista på.

Och som ni säkert kommer ihåg så är det inte alltid dom lacken som är vackrast som är favoriterna. Ibland finns det andra orsaker att älska ett lack.

Låt oss börja.

Have you missed my top 5 posts? I hope so because here comes another one and I do have a few more in mind. 

Today it's time to show my top five yellow polishes. This was actually not so hard to chose because I don't have that many yellow ones. But I still felt like I wanted them to have it's own list. 

And as you probably remember it's not always the most beautiful ones that ends up on this list. There are many reasons to love a polish.

So lets get started. 
Först ut är Happy Hands Bananastand! ett lack som jag bara var tvungen att ha eftersom det är ett lack inspirerat av tv-serien Arrested Development som är helt underbar. Lacket i sig är ett kul lack som absolut jag kan se likheter med bananer i. 

First out is Happy Hands Bananastand! A polish that I just needed to have since it's inspired by the tv-serie Arrested Development that is amazing. The polish actually do remind me of bananas.Det här var nog mitt allra första Glam Polish faktiskt. Ett lack som ingen annan i familjen än jag såg storheten i. Jag tycker fortfarande att det här är ett kul lack. Kanske inte vackert, men roligt och glatt. Lacket heter Ba-Na-Na!

This I think was my very first Glam Polish a polish that no one else in my family understod the greatness of. I still think this is a fun polish. Maybe not beautiful, but fun and playfull. 


Nu till OPI Fiercely Fiona ett lack som jag inte är hundra procent att jag har ett äkta. Jag tror det, men tycker det borde vara mer gröntonat gult än vad det är. I vilket fall som helst så tycker jag mycket om den här lite blekgula färgen. 

And now to OPI Fiercely Fiona a polish that I'm not 100% sure that I have the real thing of. I think that this might be a copy because in my mind this should have had a bit more green in it to be real. But I really like this pale yellow color so it made it to my list. 


Yellow Lion från Purrfect Pawlish är det enda helt gula glittret jag har eller för den delen har sett faktiskt. Ett riktigt snyggt glitter som går att kombinera med många olika färger. 

Yellow Lion from Purrfect Pawlish is the only completly yellow glitter that I have and actually the only one that I've ever seen. A really nice glitter that is so easy to combine with a lot of other colors. 


Och sist men inte minst. Det absolut mest använda gula lacket i min samling. Zoya Creamy. Ett lack som använts flitigt till diverse nailarts och även på egen hand. Ett gult som är ovanligt lätt att jobba med och en fin ägg gule färg. 

And last out is the most used polish of all my yellow polishes. Zoya Creamy. A polish that has been used a various amount of times for nailart and on it's own. A yellow that is easy to work with and a very nice egg yellow color. 


From the thumb: Glam Polish Ba-Na-Na!,  Purrfect Pawlish Yellow Lion, Zoya Creamy, Happy Hands Bananstand! and OPI Fiercely Fiona

5 kommentarer :

 1. All though I prefer the pastel yellows, I like your Top 5 in yellow polishes!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygga gula lack, särskilt Glam Polish Ba-na-na, somrigt och roligt!

  SvaraRadera
 3. Yellow lion får min röst. Kul annorluna lack som är roligt att leka med =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också det extra mycket för att det är så annorlunda mot alla andra glitter.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!