fredag 28 augusti 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Inspired By Jewelry #4

Mitt sista inlägg på temat smycken blir på det förmodligen viktigaste smycket jag äger. Nämligen min vigselring. En mycket enkel guldring med enbart en liten slipad sten. Precis den typen av smycken som jag gillar om jag ska bära dom varje dag.

För att representera den här ringen som är symbol för min och makens löften till varandra har jag använt mig av Zoya Ziv och sen har jag svampat på en gradient av A-England Merlin.

Själv tycker jag nog att manikyren är en värdig representant för min ring.
My last post on our inspired by jewelry theme is inspired by the probably most important piece of jewelry I own. My wedding ring. A very simple gold ring with only a small polished stone. Just the kind of jewelry that I like when I wear them every day.

To represent this ring that is the symbol of me and my husband's vows to each other I am using Zoya Ziv and then I sponged on a gradient of A-England Merlin.

Personally, I think the manicure turned out to be a very worthy representative of my ring.


9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!