onsdag 24 september 2014

Zoya - Yuna

Andra lacket ut från Zoya Ignite kollektionen blir Yuna. Ett lack som jag i flaskan tyckte såg grått ut och även på Zoyas hemsida så beskrivs det som en varm grå, men jag tycker det finns väldigt mycket grönt i det också. Och så det fantastiska guldskimret ocksån förstås.

Det här lacket kanske inte är något superunikt, jag har en klar känsla av att jag har något liknande, men det spelar ju inte så stor roll. Jag tycker verkligen det här är suveränt snyggt. En färg som jag trivs mycket bra i och som dessutom känns perfekt såhär på hösten. Jo, för det är faktiskt höst nu.

Det är Zoya vi pratar om, alltså smidigt att måla med, men precis som med Sansa så tyckte jag att det behövdes tre lager. Jag har topplack över också.

Jag gjorde som så den här gången att jag tog lacket ur kollektionen som lockade mig minst och om det här lockar minst hur fina är då inte resterande lack?The second polish that I show you from the Zoya Ignite collection is Yuna. A polish that I thought looked grey in the bottle and even on Zoya's website it is described as a warm gray, but I think there are a lot of green in it too. And so the amazing goldshimmer of course.

This polish may not be something super unique, I have a distinct feeling that I have something similar, but it doesn't matter because I really think this is supremely stylish. A color that I feel very comfortable in and that also seems like a perfect autumn color. Because even if you don't want to admit it the autumn is here. Well that is if you live in Sweden any way. 

It's Zoya we're talking about so it's easy to paint with, but just as with Sansa I thought it needed three layers. I have a topcoat over too. 

This time I choosed the one polish from the collection that I felt less drawn to and if this attracts me the least how beautiful aren't the remaining polishes going to be!

19 kommentarer :

 1. Så vackert men mitt ser oxå ljusare ut i flaskan, måste se till att lacka med det snart!! Kanske redan _nu_ ;)

  SvaraRadera
 2. Imorgon är det lön. Jag vet preciiiiiis vad jag ska beställa då. :D Så himla vackert lack.

  SvaraRadera
 3. I agree, I don't see this as a grey - the gorgeous green shimmers does the trick I think :)

  SvaraRadera
 4. Vilken spännande färg! På min skärm känns det lite som att det drar lite lite åt lila, det grå alltså. (kan ju dock vara bara min skärm) Och att det guldiga får det att se grönaktigt ut. Absolut något jag skulle kunna tänka mig att köpa :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du skulle gilla det och det gör verkligen jag också!

   Radera
 5. Detta lockade mig minst också så jag tänkte inte köpa det först... nu måste jag kanske tänka om! :)

  SvaraRadera
 6. Alltså det är hur snyggt som helst! Jag måste skriva in mina i min stashlist och sen börja använda :D
  Köpte fyra nya Depend idag och sen har jag döskalleflaskorna att lägga in i listan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar inte heller få använda mina lack förrän dom är målade på stickor och inskrivna i listan :)

   Radera
 7. Det ser underbart ut! Hm, kanske skulle ta och klicka hem några flaskor från Ignite-kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller väntar du och ser vad din födelsedagsmånad ger för något :)

   Radera
 8. I love this kind of colours! And you're right, Autumn is here, gotta live with that :(

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!