lördag 6 september 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Orly Space Cadet

Idag blir det en klassiker. Ni valde Orly Space Cadet som veckans läsarnas val. Ett duokromt lack som kom innan det fanns en hel uppsjö av denna typen av lack på marknaden. Och dessutom ett lack som håller än. Jag tycker det här har åldrats med stil. Det tillhör Cosmic FX kollektionen från 2010.

Space Cadet skiftar mellan guld och lila. Relativt tydliga skiftningar. Man kan ju inte annat än tycka att det är vackert. Ett superfint lack, det enda jag inte gillar är att det är aningen skirt. Jag har fyra lager på för att få full täckning på det. Torktiden var helt normal och över det hela har jag ett lager av Insta-Dri.

Gillar jag det här då? Absolut gör jag det även om jag hade för mig att det var mer lila än vad det är. Det är ett vackert lack som jag är glad att jag har i min samling. Skulle gärna ha mer från den kollektionen måste jag säga.

Den här gången har min något febrige son valt ut tre lack i färgen grönt för er att rösta på.


Today you will get swatches of  a classic polish. You chose Orly Space Cadet for this week's readers' choice. A duochrome polish that came out before there was a whole bunch of this type of polishes on the market. And also a polish that still stands up to the competition. I think this has aged with style. It belongs to the Cosmic FX collection from 2010. 

Space Cadet shifts between gold and purple. Relatively clear shades. One can not but think that it is beautiful. A super nice polish the only thing I don't like is that it is slightly sheer. I have four layers on four full coverage. The drying time was completely normal and above it all, I have a coat of Insta-Dri. 

Do I like it then? Absolutely! Even if I rememberd it as morme purple than it is. It is a beautiful polish that I'm glad that I have in my collection. Would love to have more from the Cosmic FX collection, I must say. 

This time my slightly feverish son has chosen three green polishes for you to vote on.

15 kommentarer :

 1. It's beautiful - I love the shift in it!

  SvaraRadera
 2. Ett av de läckraste lacken jag vet! Snyggt som attan på dina fina naglar!

  Appropå nästa veckas val - din son har god smak! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag är inte helt övertygad om att han har det egentligen ;)

   Radera
 3. Sjukt snyggt lack, och jag inser ju att den Ciate jag plockade på mig häromdagen påminner en hel del om detta. Ska bli spännande att se hur skirt Ciatén är.. Jag har ju inte detta själv men kan ju vara spännande ändå :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter bilden jag såg hos dig så tror jag också det kan påminna om det här.

   Radera
 4. Nämen dina lack i den nya omröstningen, blundade och klickade! Vill se alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, då ja då blir det ju något du gillade som vinner i alla fall :)

   Radera
 5. Fina skiftningar! Det är en härlig klassiker.

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt lack, detta har funnits på min önskelista ett tag.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!