söndag 21 september 2014

Nailart Sunday - It Depends On The Green!

Jag såg en manikyr hos Kerruticles som jag tyckte var så himla fin att jag ville göra min egen variant. Dock var hennes rosa och jag vill spara lite på mina rosa lack till i Oktober så det fick bli en grön en för denna veckas Nailart Sunday istället.

Namnet på inlägget kommer sig av den enkla anledningen att bägge dom här gröna lacken är från Depend. Dock är bägge äldre lack som inte finns i deras ordinarie sortiment längre och tyvärr så finns inte nr 191, den mörka, i mitt heller längre då jag upplevde en mycket sällsynt sak igår kväll när jag målade det här. Flaskan tog slut! Eller det är lite, lite kvar, men inte så mycket att det räcker till en manikyr. Där blev det alltså en mindre flaska i min samling.

Om jag gör om den här manikyren någon gång, vilket jag högst sannolikt kommer att göra, ska jag göra lite mindre blommor och få mittpricken lite mindre också, men jag tycker ändå om den som den är.The other day I saw a manicure at Kerruticles that I thought was very cute and wanted to do my own version of it. Her's were pink and I want to save my pink polishes 'til October so I did a green nailart instead for this weeks Nailart Sunday.

The name of this post comes from the fact that both these green polishes comes from Depend. Both ar older polishes and aren't in their regular range anymore and actually nr 191 isn't in my stash either anymore. I experienced something very rare last night when I did this manicure. The bottle ran out, well there is a few tiny drops left, but not enough for a manicure. So one less bottle in my collection. 

If I should do this manicure again, which I very likely will I think I will do a little smaller flowers and also do the middle dot a bit smaller as well. But I do like it anyway.

17 kommentarer :

 1. Det är inte många inlägg som har en bra titel (generellt alltså, inte hos dig) men denna var fyndig :) jättefin manikyr också!
  Jag har lyckats ta slut på ett svart och ett vitt lack men inget annat. Det kändes väldigt tillfredsställande! Ofta måste man byta eller sälja för att göra plats i Helmer som alltid är full. ..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att jag kanske gjort slut på något svart också, men det blir ju liksom inte att flaskorna tar slut när man har så många.

   Radera
 2. Super fin manikyr och älskar ju grönt:)

  SvaraRadera
 3. Fin fint :) Grönt är helt klart en favorit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man kollar antalet gröna lack hos mig får jag nog anta att det är en favoritfärg här också.

   Radera
 4. Jaa du, inte ofta man gör slut på något nagellack!

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint det blev! Tror jag också haft 191 en gång, men är inte helt säker. Ett liknande grönt från Depend i alla fall. Det torkade dock ihop en aning och jag slängde det under en flyttrensning (detta var en tid innan jag visste att det fanns något som hette nagellacksthinner...). Synd, för det är ett riktigt fint lack och passade superbra i den här nail arten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog en av mina Depend favoriter tror jag. Ett av dom där första jag köpte.

   Radera
 6. Superfint! Jag gillar att pricken i mitten är något större :)

  SvaraRadera
 7. Vilken otroligt snygg grön nyans och ringfingernageln är jätte tjusig

  SvaraRadera
 8. Ta slut på lack? Du är galen, de enda flaskorna som tar slut hemma hos mig är det olja, överlack och underlack;)
  Titeln var fyndig och manikyren kanon. Det är ju en manikyr som går att förändra i det oändliga med olika färger och storlekar på blommorna:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bas och topp har man ju gjort av med ett antal flaskor. Och remover!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!