söndag 14 september 2014

Nailart Sunday - Längtan (longing)

Det finns så fantastiskt mycket saker att längta efter i mitt liv just nu. Jag längtar efter att få träffa äldste sonen som jag inte sett på snart en månad, efter att vi ska åka till Berlin i Oktober, efter att göra den perfekta manikyren eller ta det perfekta fotot. Listan kan bli hur lång som helst. Så hur väljer man då sin manikyr till temat längtan?

Jo, jag konstaterade att jag inte tänkte rita sonen, inte är duktig nog att rita en björn som är symbol för Berlin eller heller inte ville skriva Tegel som är flygplatsen i Berlins förkortning på naglarna, men min käre make konstaterade att något jag pratat om hela sommaren är att få fota kossor! Jo, av någon anledning är jag lite besatt av detta. Jag har fotat några stycken, men det var ju det där med den perfekta bilden och den har jag ännu inte tagit på en ko.

Alltså fick det bli konaglar. Och vad kul det var att göra dom här och dessutom är det en manikyr som jag gjort på frihand som jag är mycket nöjd med. Först hade jag tänkt att göra en brun/vit kossa, men det perfekta lacket till det saknades, så det fick bli en svart/vit en.

Sen vill jag ju givetvis att ni också ska få se det fotot av en ko som jag hittills är mest nöjd med. Så varsågoda här kommer mitt bidrag till veckans Nailart Sunday. Kika gärna in till Lelack för att se alla andra bidrag.There's so much amazing stuff that I long after in my life right now. For example: I can not wait to see my eldest son who I have not seen in almost a month, I long for our trip to Berlin in October, I long to the day that I make the perfect manicure or take the perfect photo. The list can be endless. So how do you choose your manicure to this weeks theme: longing? 

Well, I figuerd out that I was not going to draw my son and my drawing skills aint good enought to do  a bear that is the symbol of Berlin either and i didn't want to write Berlins airport Tegels abbreviation on the nails, but my dear husband made me aware of something I talked about the whole summer. That is to take pictures of cows! Well, for some reason I am a little obsessed with this. I have photographed a few, but you know it's that thing with the perfect picture and I have not yet taken that on a cow. 

So it had to be cownails. And what fun it was to make these nails and in addition it is a manicure that I freehanded which I am very happy with. At first I had thought to do a brown / white cow, but the perfect polish to it were missing, so it had to be a black / white one. 

Then of course I want you too see the photo of a cow that I have so far and is most pleased with. So here we go! This is my contribution to this week's Nailart Sunday. Please stop by Lelack to see all the other contributions.

20 kommentarer :

 1. Intressant tolkning och underbart ko-mönster :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte den mest uppenbara tolkningen av temat kanske ;)

   Radera
 2. Jättefint! Gillar verkligen frihandsmönstret! Och jag ääälskar kossor. Kolla bara vilken pussgo mule <3

  SvaraRadera
 3. Härliga naglar och fin bild på en fin ko!

  SvaraRadera
 4. Kossor! Älskar kor! Din kobild är jättefin, och dina naglar också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är ju så fina och mysiga! Man blir liksom glad av kossor :)

   Radera
 5. Muu, vad fint och skojigt :) Vi har minsann varit och tittat på kor idag. Sonen, 22 mån, slog till på en tvåordsmening om goda kalvar ;) Mums!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kalvkött är ju inte dumt minsann. Nu blev jag sugen på Dillkött!

   Radera
 6. Underbara naglar och underbart kort. Lite otippad längtan kanske men vad gör det?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är väl kanske inte alla som längtar efter att fota kossor :)

   Radera
 7. Haha, vilken fin tolkning! Jag har också fotograferat en del kor och älskat det. Den där pannvirveln de alltid tycks ha är så mysig :)

  SvaraRadera
 8. My first thought before reading was cow skin - so LOL your mani is successful - goal achieved!

  SvaraRadera
 9. Såååå härlig manikyr och väldigt fin bild. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, bilden är fin, men ännu finare ska tagas!

   Radera
 10. Snygga konaglar och bilden på kossan var ju kanon bra

  SvaraRadera
 11. Fin kossa och cool manikyr! :-) Min tillvaro är lite hetsig just nu, men om jag hade haft tid hade jag gjort naglar med bladmönster till det här temat. Jag längtar efter att få ligga i lugn och ro i fjällen och titta upp på fjällbjörkarna... Och så längtar jag tillbaka till sommaren också.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!