fredag 19 september 2014

Zoya - Sansa

Nej, det blev ingen holofredag idag heller för jag var så ivrig att börja använda Zoya Ignite lacken. Hur väljer man vilket man ska börja med av sex stycken skönheter? Jo, man ber sonen ta ett i mängden. Han är allt rätt bra att ha den där grabben!

Nu blev det Sansa som blev först ut att testas. Lite skirare än vad jag förväntat mig och mycket svårare att fånga dess skönhet på bild än jag förväntat mig också. För en skönhet är det. En perfekt höstfärg dessutom.

Sansa är så mörkt lila att man nästan skulle kunna tro att det är svart, men guldskimret avslöjar dess sanna färg. Mörkt, mörkt aubergine. Tre lager har jag på, men om jag varit lite mer noggrann vid första hade det nog räckt med två. Jag tror att man ska ta i lite mer och ha ett tjockare första lager än vad jag hade. Ett lager med The Shining har jag också på.

Det här måste ses på riktigt för att man ska förstå hur fint det är!

No, holofriday this week either because I was so eager to start using the Zoya Ignite polishes. How do you choose which one to start with when all of them are so beautiful? Well, you ask your son to just pick one. That kid is a hero! 

It was Sansa who became the first to be tested. A little sheerer than I expected and much more difficult to capture its beauty in a picture than I expected too. For it is a beauty. A perfect autumn color. 

Sansa is so dark purple that one could almost believe that it's black, but the goldenshimmer reveals it's true color. Dark, dark eggplant. Three layers is what I have on, but if I'd been a bit more careful at the first layer it would probably have been enough with two. I think that you should take quite a bit of polish on the brush for the first layer.. A layer of The Shining on top as well.

This must be seen in reality for you to really understand how nice it is!

16 kommentarer :

 1. En otroligt vacker kollektion rakt igenom!!

  SvaraRadera
 2. It's so beautiful - and perfect for the months ahead...

  SvaraRadera
 3. Åhh vad jag längtar efter mina Ignite lack när jag ser detta. Sååå härligt det är. :-)

  SvaraRadera
 4. Fantastisk vackert. Kanske att det inte är helt olikt Autumn Leaves från IsaDora. Längtar tills jag har beställt den här kollektionen.

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Åh, måste nog ta och beställa ett gäng från Ignite-kollektionen tror jag.

  SvaraRadera
 6. It looks really good on you, but it's a little too dark for me :)

  SvaraRadera
 7. Så himla, himla jättesnyggt! Det här är precis min typ av lack.

  SvaraRadera
 8. Oh ser helt underbart ut, fattar att det var svårt att välja vilket du skulle börja med för alla verkar vara super snygga.... vill haa

  SvaraRadera
 9. I like it a lot - I wish Zoya and my nails were better friends....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zoya and my nails are actually best friends. If I'm going somewhere and need the polish to last I often choose Zoya.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!