torsdag 4 september 2014

OPI - Care To Danse?

Ibland är det bara väldigt skönt att ha något neutralt och enkelt på naglarna. Ett lack som jag ständigt återkommer till vid sådana tillfällen är OPI Care To Danse? Det här lacket är ett skirt något lite lila tonat lack som absolut inte är tänkt att bli täckande på egen hand. Nej, tanken är att det mer ska se ut som välvårdade naturella naglar.

Jag har valt att lägga tre lager vilket då gör att det ändå syns ganska väl att jag har lack på, men det är ju självklart upp till var och en hur mycket man vill att det ska synas. Det är lite knepigt att få det här jämt kräver lite teknik faktiskt. Jag har ett lager med Poshe över också vilket gör att det jämnar ut sig lite.

Jag tycker verkligen att det är fint med den här typen av lack och definitivt en typ av lack som nästan är ett måste att ha i sin samling. Det är ju inte vid alla tillfällen som man kan ha färgglada lack på naglarna och då kommer det här väl till pass.

Har ni något liknande favoritlack?Sometimes it's just really nice to have something neutral and soft looking on the nails. A polish that I continually return to on such occasions is OPI Care to Danse? This polish is a sheer slightly purple toned tinted polish that is absolutely not meant to be opaque on its own. No, the idea is that it should look more like well-groomed natural looking nails. 

I have chosen to put three layers on, the polish then get pretty visuable on the nails, but that's obviously up to each one how much you want it to appear. It's a little tricky to get this even it requires a little technique actually. I have a layer of Poshe over too which makes it evens out a bit. 

I really like this this kid of polishes and I do think it's a must to have at least one polish in your stash like this. It's not at all times that you can have colorful polishes on the nails and then this comes handy. 

Do you have a favorite polish similar to this?

13 kommentarer :

 1. A truly soft and delicate shade for nails without the heavy ridges I have - you wear it so well!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I also have ridges but with a good ridge filler it stills work pretty good.

   Radera
 2. Det är jättefint och fräscht!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man känner sig väldigt fräsch i det tycker jag.

   Radera
 3. Ahh ♥♥♥ OPI Ballet is still one of my all time favorite collections. Care To Danse is beautiful on you!

  SvaraRadera
 4. Jag har nog inget sånt lack faktiskt, neutralt och lätt. När jag inte alls vet vad jag ska lacka med brukar jag alltid ta något grönt alternativt China Glaze - Riveting :)

  SvaraRadera
 5. Oh, ser alltid fräscht ut med lack som detta. Jag använder CG - Sensuous eller Sally Hansen - Sweet Tulip allt som oftast när jag vill skapa en look som denna. De är iofs mer beigetonade men det passar min hy bättre tycker jag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte skaffa ett något beigare också faktiskt.

   Radera
 6. Ser fint och fräscht ut tycker jag :)

  SvaraRadera
 7. Gillar Don't Tuch My Tutu! tyvärr så är det väldigt svårt att få jämnt på nageln, räcker med två lager på swatchsticka men kräver uppåt 5-6 på naturliga naglar. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också DTMT. Det är superfint, men som sagt knepigt.

   Radera
 8. Fint ☺ DTMT blir mitt val när jag tonar ner ordentligt.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!