onsdag 17 september 2014

Depend - 422

Idag visar jag ännu ett vackert lack från Depends höstkollektion.

Lacket har nummer 422 och är ett mörkblått skimmerlack som är lite svärtat. Precis som det gröna 426 också är.

Det finns egentligen inte så värst mycket att skriva om det här lacket. Det är superbra formula, täcker på två lager och torkar i helt normal takt. På bilderna har jag inget topplack så ni ser ju att det är fantastiskt glansigt på egen hand även om jag absolut rekommenderar er att ha topplack på för att det ska hålla längre.

Jag faller lätt för den här färgen, det är absolut inte det enda jag har i min samling som är liknande, men varje gång jag målar med något av dom här lacken blir jag alltid lika nöjd med hur snyggt det är med den här typen av blått.

Jag skulle också vilja veta om ni föredrar svart eller vit bakgrund på bilderna? It's time for another of the polishes from Depends Autumn collection. 

This bottle has the number 422 and is a dark blue almost blackened shimmer polish. Blackened just as it's sibbling 426 also are. 

There really isn't that much to say about this polish. It's a dream to work with. Covers in two coats and has a very normal drying time. I have no topcoat on in the pictures so you can see that it's really glossy. But I do recomend you to use topcoat to make the polish look nice longer. 

I fall very easily for this kind of color. It's certinaly not the only one in this range in my stash but everytime I paint with any of those polishes it strikes me how incredibly beautiful it looks on the nails. 

I also would like to know if you prefer black & white background in the pictures?

9 kommentarer :

 1. Finfin blå! Dina naglar är jättefina också.
  Jag tror jag föredrar ljus bakgrund för din blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tror jag kommer växla lite mellan ljus och mörk bakgrund beroende på vilket lack det gäller. Fotade ett igår som inte funkade mot den vita.

   Radera
 2. I love the blue flash in this polish! :)

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Köpte på mig detta och fyra andra från Depends höstkollektion igår. Ser inte ut som att jag kommer ångra köpet :)

  SvaraRadera
 4. Jätte snyggt! Verkar som dom lyckats riktigt bra med denna kollektionen

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!