torsdag 18 september 2014

GOT Polish Challenge - Burnt Orange / Copper

Den här veckan visste jag absolut att jag ville vara med i GOT Polish Challenge då temat är Burnt Orange/Copper. Jag har nämligen två väldigt fina koppar lack som står i min låda och är ledsna för att jag inte ger dom lite kärlek.

Efter att ha frågat på två olika forum vilket jag skulle använda föll till slut valet på China Glaze Harvest Moon. Ett jättefint lack som förtjänar lite kärlek från mig då jag inte behandlade det särskilt väl från början. Jag bytte nämligen bort min flaska efter att ha använt det en gång, men ångrade mig och bytt till mig en annan flaska!

Det här kommer från samma kollektion som två av mina absoluta favoritlack nämligen Riveting och Agro alltså från Capitol Colors kollektionen eller som de flesta nog kallar den Hunger Games kollektionen. Harvest Moon är ett helt underbart kopprigt foillack. Lite skirt möjligen, men tre lager funkar.

Jag ville ändå piffa till manikryen lite så jag tog fram lite mer Nail Vinyls. Den här gången gick det inte riktigt lika smidigt att använda dom, men det hade inte ett dugg med själva vinylerna att göra utan anledningen var att jag inte väntade tillräckligt länge på att topplacket skulle torka. Tycker ändå att slutresultatet som blev med hjälp av Rainbow Honey NYX blev riktigt bra.


I knew instantly that I wanted to join this weeks GOT Polish Challenge. The theme is Burnt Orange / Copper. The reason was that I have two very fine copper polishes in my stash and haven't given any of them any love for a loong time. 

After asking in two different forums which I should use of them the final choice was made by my son and the polish is China Glaze Harvest Moon. A really nice polish that deserves a little love from me because I did not treat it very well from the beginning. I had a bottle of this and gave it away in a swap after using it once, but changed my mind and got me another bottle through another swap! 

This comes from the same collection as two of my absolute favorite polishes namely Riveting and Agro that belongs to the Capitol Colours Collection or as most people probably call it the Hunger Games collection. Harvest Moon is a truly wonderful copper foil. A little sheer perhaps, but three layers does the job. 

I still wanted to spice up my manicure a bit so I took out my new  Nail Vinyls. This time it didn't work out as easy as the last time I used them, but it had nothing to do with the vinyls. No, more of he fact that I didn't give the topcoat enough time to dry before I applied them. I used Rainbow Honey Nyx for the black and even though it became a bit uneven I Still I think the end result turned out really good.15 kommentarer :

 1. I'm afraid I feel the same way about coppers like this one - but I really do enjoy looking at them - and this mani is no exception!

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt! Vilket härligt lack. :-)

  SvaraRadera
 3. Beautiful copper shade!! I need to wear mine as well!!

  SvaraRadera
 4. Harvest Moon är en favorit hos mig, och tycker det blev jättebra med accentnageln :)

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint på dig!
  Jag har använt mitt exemplar en gång tror jag.. Inte alls min typ av färg men av ren envishet tänker jag behålla det då jag älskar kollektionen i övrigt :D

  SvaraRadera
 6. Superfint, jag älskar verkligen Harvest Moon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag inser att jag också verkligen gillar det här.

   Radera
 7. Svar
  1. Ja, ibland undrar man varför lack blir stående så länge när dom ser ut så här!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!