tisdag 23 september 2014

Depend - 419

Herrejösses vilken skönhet detta är! Jag pratar om Depend 419 en av höstens nyheter från märket. En mörk lilla och precis som med 422 och 426 så är det ett ganska svärtat lack, men ändå med ett djup som är helt fantastiskt.

Jag har läst att en del tycker att det är väldigt likt Chanel Taboo, jo, det är det nog med dupes är dom definitivt inte. Men jag kanske borde göra en jämförelse vid något tillfälle för säkerhets skull.

Lacket var smidigt att måla med även om penseln i min flaska var lite spretig, vilket jag känner är väldigt ovanligt för Depend. I min mening så har dom en av de bättre penslarna faktiskt. Två lager räcker för att täcka och jag har ett lager med Gn'S The Shining över.

Det här var absolut ett sånt där lack som jag satt och gjorde små glada och nöjda tillrop åt när jag applicerade det. Jag tyckte det såg fint ut i flaskan och jag tyckte det var vackert när jag målade på sticka, men jag hade nog faktiskt inte förväntat mig att det skulle vara så himla fint som det är på naglarna. Hittar ni en flaska, köp den!Oh my God what  a beauty this is! I'm talking about Depend 419 one of the autumn news from the brand. A dark purple and just as with the 422 and 426 it's a pretty blackened polish, yet with a depth that is absolutely amazing. 

I have read that some think it's very similar to Chanel Taboo, yes, it is but I would dare to say that they are definitely not dupes. But maybe I should do a comparison at some point in case. 

The polish was easy to paint with, even if the brush in my bottle was a bit fuzzy, which I feel is very rare for Depend. In my opinion, they have one of the better brushes actually. Two layers are enough to cover and I have a stock of Gn's The Shining over. 

This was definitely one of those polishes that I sat and made small happy and pleased noises when I applied it. I thought it looked nice out in the bottle and I thought it was beautiful when I painted on a displaystick, but I probably wasn't expecting it to be so damn good as it is on the fingernails. If you find a bottle, buy it!

16 kommentarer :

 1. mmm så vackert! ska hålla utkik efter ett eget exemplar!!

  SvaraRadera
 2. OH yes, you are so right - it is a real beauty!!

  SvaraRadera
 3. Ser ju supersnyggt ut, inte Taboo-snyggt men nog snyggt för att man ska vilja ha den. På tal om dupeer till Taboo så verkas ju Kiko ha en rackare som jag ska lägga vantarna på. ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ytterligare en som jag ska hålla utkik efter i Kiko butiken :)

   Radera
 4. Jättesnyggt! Har inte hunnit måla med mitt än, men det ska jag göra inom kort :D

  SvaraRadera
 5. Köpte detta idag :D
  Är så sugen på att lacka med det

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Depend har verkligen lyckats med det här lacket!

   Radera
 7. Ojojojoj jaaa det här var ju gaaaalet snyggt. Underbar lila. :-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!