torsdag 10 april 2014

Lacky Corner's Favorite Week - L.A Girl 3D Effects Electric Coral

En annan sak som slog mig när jag nu visar mina favoriter är att de flesta av de här lacken är sådana som inte visats på ett tag här hos mig, men det betyder ju inte att det inte finns nyare lack som jag kanske tycker minst lika mycket om som dom här. Men jag känner att det här är favoriter som behöver lyftas fram lite grann igen. Dom andra sparar jag ju till nästa års Favorit vecka!

Lacket idag är från en av förra årets mest underskattade kollektioner. Faktum är att jag tycker att L.A Girl överhuvudtaget är ett otroligt underskattat märke. Förra våren kom i alla fall 3D effects kollektionen som bl.a innehåller Electric Coral.

Det här lacket är helt underbart. Orange med prismatiskt glitter i sig. Och hur lätt som helst att lacka med. Jag har tre lager och torktiden är riktigt bra den också. Faktum är att det finns inget som jag inte gillar varken med flaska, formula eller hur lacket ser ut på nageln.

Nä, mer L.A Girl till lacknerdarna!


Another thing that struck me when I choosed my favorites for this week is that most of these polishes are those that have not been shown here for a while,  but that doesn't mean that there are newer polishes that I find just as beautiful as those shown this favorite week. But I feel that this is the favorites that need to be lifted up a little bit again. The others will be saved to next year's Favourite week! 

The polish today is from one of last year's most underrated collections. In fact, I think that L.A Girl at all is an incredibly underrated brand. Anyway last spring the 3D effects collection was released which among others includes Electric Coral. 

This polish is absolutely wonderful. Orange with prismatic glitter in it. And so easy to paint with. I have three coats and the drying time is really good also. In fact, there is nothing that I don't like neither about the bottle, formula or how the polish looks on the nail. 

Nah, more L.A. Girl to us polishnerds!

18 kommentarer :

 1. Ja, ja och ja! Electric Coral är toppen, så himla fint! Älskar den här nyansen av orange. Och jag håller med om att LA Girl är underskattade, de gör superlack! Och billigt också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis. Billigt och bra, kan det bli bättre?

   Radera
 2. Oh, this is so gorgeous and summer-y :)

  SvaraRadera
 3. LA Girl är grymma! Har dock inte lyckats klicka hem den här kollektionen ännu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då var det ju den här jag skulle tipsat dig om när du var köpsugen häromdagen!

   Radera
 4. Orange är inte dumt alls, framförallt inte när det ser ut så här:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, sådana här lack kan man ju stå ut med!

   Radera
 5. Ja det där är fantastiskt! Jag lånade det av Elin en gång. Nu är China Glaze Riveting mitt absoluta favoritlack tror jag, speciellt i den färgskalan, men Electric coral kommer inte långt efter om en säger så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riveting ligger väldigt högt på min favoritlista också. Visade det förra året när jag hade favoritvecka.

   Radera
 6. Riktigt härligt lack, jag förstår att det är en favorit!

  SvaraRadera
 7. Jag håller med, det här är ett otroligt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och de flesta andra ur kollektionen också. Kul att Zoya har gjort dupes på dom här och inte tvärtom tycker jag.

   Radera
 8. Älskar alla lack ur den här kollektionen. Så fina!

  SvaraRadera
 9. Så läckert! Alla i denna kollektionen ser så härliga ut och jag har inte ett enda

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!