fredag 4 april 2014

Holofredag - Lilypad Lacquer True Blood

Joho ni det här det är vackra grejer minsann!

För dagens holofredag ber jag att få presentera Lilypad Lacquer True Blood. Ännu ett lack som fått stå och mogna lite i min låda till solen tittade fram.

True Blood är inte alls blodsfärgat, men helt ljuvligt rödlila istället. Och regnbågarna. Ja, dom är också helt ljuvliga. Låter det som att jag druckit av lacket nu kanske. Nej, jag lovar jag har inte det, men det här är ju bara så fint.

Nu till det som jag inte tyckte riktigt om med det. Jag tyckte faktiskt det var lite rinnig formula på det. Visst det täcker på två lager och det är ju bra i alla fall. Dessutom gillade inte jag penseln. Den var för mjuk för mitt tycke. Men ok, jag förlåter dom här egenskaperna för att det i övrigt är så bra.

Ni får en skuggbild på köpet också idag. För trots allt så har man ju klorna i skuggan ibland också.

This is good stuff indeed! 

Please allow me to introduce Lilypad Lacquer True Blood for this weeks holofriday. Another polish that I have let standing in my drawer to mature a little bit and also waiting for the sun to come out.  

True Blood is not blood colored, but quite lovely reddish purple instead. And rainbows. Yes, they are also quite lovely. Does it sound like I'm drunk of polish now maybe. No, I promise I have not been drinking it, but this is just so nice. 

Now over to the things I don't like about it. I actually thought it was a bit runny formula on it. Sure it covers in two coats and that is good. The other thing is that I didn't like the brush. It was too soft for my liking. But ok, I forgive the polish for these flaws because of the result on the nails. 

32 kommentarer :

 1. Åh så vackert lack! Väckte direkt köpsuget hos mig i alla fall :D

  SvaraRadera
 2. Wow!! Dessa mörka holos talar verkligen till mig ;) skönheter som dessa förlåter jag lätt formula och penslar!!

  SvaraRadera
 3. Wowzaa! Kanonsnyggt, just den där rödlila färgen tycker jag är så läcker på naglar! När ett lack ser ut så där är man beredd att inta en förlåtande attityd! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här tillhör nog en av mina favoritfärger.

   Radera
 4. Det är verkligen sjukt läckert!

  SvaraRadera
 5. OMG - that one should go on my wish list - it's sooo gorgeous!

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Tycker nog också det är en klassiker även om lacket är relativt nytt.

   Radera
 7. Dra mig baklänges vad snyggt det är! :O

  SvaraRadera
 8. It's absolutely gorgeous! It looks fantastic in the sun.

  SvaraRadera
 9. Åh, det här måste jag äga! Det är precis det där rödlila hololacket som jag för ett tag sedan upptäckte att jag inte ägde fast jag borde det! Så vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror Lilypad kommer släppa ny version ganska snart.

   Radera
 10. Jag gillar verkligen varma lila nyanser som denna. Jättefint!

  SvaraRadera
 11. Alltså det här är ju så vackert att jag får andnöd! Jag hatar att det inte går att köpa längre (till vanligt pris...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte första versionen i alla fall, men jag såg på FB att det släpps ny snart.

   Radera
 12. Härligt starkt holo det verkar vara i denna, börjar gilla lila lack mer o mer (förutsatt att det är mycket glitter eller holos), fint! :)

  SvaraRadera
 13. Jag gillar mitt True Blood med! Det är ett fint lack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!