torsdag 3 april 2014

GOT Polish Challenge - Pastel and Born Pretty Store Rhinestones!

Då var det dags för veckans GOT Polish Challenge som idag har temat Pastell och jag passar på och kombinerar det här med en recension av Nailart Stenar från Born Pretty Store.

Pastell, ja det har jag ju en del lack i samlingen, men jag kände att jag ville plocka fram ett som jag inte hade riktigt självmant plockat upp ur lådan så därför föll valet på OPI Panda-Monium Pink. Ett ljusrosa pastelligt lack med lite drag åt lila. Och kan ni tänka er jag tyckte faktiskt inte det var så farligt som jag hade för mig att jag tyckte. Nej, inte mitt första val, men ändå en ganska trevlig färg faktiskt.

Lacket i sig var inte speciellt trevligt i alla fall inte innan jag tunnade ut det lite grann. Det hade stått och tjocknat till riktigt ordentligt. Två lager har jag av lacket och så Digital Flash på det.

Nu var det ju fortfarande så att jag inte riktigt känner mig hemma i färgen så då tänkte jag att jag passar på att piffa upp det lite med stenar som jag fått tillskickat för att recensera. Du hittar dom här hos BPS. Det verkar vara lite olika färger på stenarna i hjulen som skickas ut. Jag har fått ett med mycket pastelliga färger viket ju gjorde att jag tänkte att det skulle sitta bra på det här lacket.

Just dom här är 1mm i diameter och på en nagel blir det faktiskt ganska mycket. Jag använde mig av en ljust lila och en vit sten på varje finger. Jag har satt dom direkt i överlacket som jag inte lät torka utan tryckte dit stenen på en gång i.

Precis som med lacket är inte det här riktigt min grej. Man kan göra hur mycket fint som helst med dom här stenarna och med andra rhinestones, men problemet för min del är att jag inte gillar att dom sticker upp så mycket från nageln.

Är ni sugna på att köpa stenar, vattendekaler eller annat roligt man kan göra nailart med så får ni väldigt gärna använda min kod som finns under bilderna och även i sidofältet här. Om tillräckligt många använder den så blir det Giveaway!

Vad säger ni om manikyren. Flip eller Flop?

So it's time for this week's GOT Polish Challenge and today 's theme is pastel and I actually combines this with a review of Rhinestones from Born Pretty Store.

Pastel, well I have some pastels in my collection, but I felt I wanted to pick up one that I had not really voluntarily picked up out of the drawer so therefore the choice was OPI Panda - monium Pink. A light pink pastel polish that pulls towards purple. And can you imagine I actually thought it was ok. Not at all as bad as I thought I was going to think about it. No, not my first choice, but still a pretty nice color indeed.

The polish itself was not very nice at least not before I thinned it out a bit. It had gone really thick. But with the help of Seche Restore it was managable again. I have two coats and a layer of Digital Flash as well. 

Well the case was still that I don't feel really at home in this polish so then I thought it would be smart to give it a little touch up with the help of some rhinestones that I was sent to reveiw. You can find them here at BPS. There seems to be some different in the colors of the wheel that I got and the one on BPS page The one I have has all pastel colors and it's about 500 pcs in this. And the thing that it is pastel is the reason why I figured it would work great with this polish. 

These Rhinestones are 1mm in diameter and at a nail that actually becomes quite a lot. I used a light purple and a white stone on each finger. I've put them straight in the still wet topcoat.

Just like with the polish this is not really my thing. You can make a lot of fun and beautiful manicures with this kind of Rhinestones, but the problem for me is that I do not like that they stick up so much from the nail.

Are you eager to buy stones, water decals or other fun stuff for nailart? Please use my code for 10% of and free delivery. You can find it in the sidebar and under the photos of the polish. If more than 10 persons use it there will be a Giveaway!

What about the manicure. Flip or Flop?

16 kommentarer :

 1. Vad fint! Blev en uppiffning av det ljusa rosa. Kan se det på en bruds naglar eller som festgäst ö h t. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog lite brudkänsla över det hela.

   Radera
 2. Oj var det rosa, tyckte det var lila;) men flip absolut. Men håller med du om saker som sticker upp från nageln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är rosa, men visst ser det lite lila aktigt ut.

   Radera
 3. I agree, the nuance in the rhinestones is the perfect match for this polish - that I also might need to take a closer look at, tsk, tsk, tsk - you temptress ;)

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte att det var väldig fint, men det kändes inte som en Helena-manikyr :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det här är då rakt ingen Helena manikyr :)

   Radera
 5. I mina ögon ser bilderna också lila ut, hehe :) Fint lack som jag kan tänka mig är utomordentligt snyggt till lite solbränna på sommaren eller med en tjockstickad tröja o glitter toppning på vintern. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med lite solbränna är det nog väldigt fint. Om man gillar den här typen av nyans förstås.

   Radera
 6. Blev väldigt fint tillsammans :) känner mej åxå lite obekväm i såna här ljusa manikyrer även om dom är fina

  SvaraRadera
 7. Fint och festligt med stenarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev liksom pricken över i på ett annars ganska tråkigt lack.

   Radera
 8. Så ovanligt att se detta på dig men jag gillar det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är inte varje dag jag visar sånt här.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!